Italia: Un cerșetor român dă o lecție de omenie italienilor

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Un cerșetor român i-a impresionat pe polițiștii italieni după ce a venit la o secție din localitatea Agropoli, provincia Salerno. El vroia să returneze un portofel în care erau, pe lângă actele proprietarului, 605 euro. 

Un cerșetor român i-a impresionat pe polițiștii italieni după ce a venit la o secție din localitatea Agropoli, provincia Salerno, pentru a returna un portofel găsit pe stradă. În portofel, pe lângă actele proprietarului erau și 605 de euro.

Povestea lui Balint Mihav, românul fără casă care a returnat un portofel plin de bani a fost făcută publică pe Facebook și a impresionat mii de oameni. Întrebat de ce a dus portofelul la poliție, omul a răspuns plin de modestie: "Am tot ce-mi trebuie!".

Proprietarul portofelului a fost găsit, fiindu-i returnat bunul. Bărbatului, pe numele său Fillipo Migliaro, nu i-a venit să creadă că și-a recuperat în acest mod actele și banii și a promis că-l va scoate pe român la o pizza.

Românii țin aproape în fiecare zi capul de afiș al presei din Peninsulă prin grozăviile pe care le fac, fie că vorbim de scandaluri, furturi sau accidente. Cazul lui Balint ne spune multe despre umanitate și despre faptul că nu poți judeca o nație după câteva uscături.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel