Italia. Ucigașul Elenei Șerban a povestit ultimele clipe din viața româncei: "Am omorât-o pentru că și-a bătut joc de mine!"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ucigașul Elenei Șerban a povestit ultimele clipe din viața româncei  Am omorât-o pentru că și-a bătut joc de mine!
Ucigașul Elenei Șerban a povestit ultimele clipe din viața româncei Am omorât-o pentru că și-a bătut joc de mine!

Gabriel Falloni, italianul care a mărturisit că a ucis-o pe Raluca Elena Șerban, în Aosta, a afirmat în timpul procesului că a iubit-o pe româncă, dar că tânăra de 32 de ani își bătea joc de el.

Mama și sora româncei, care au intentat acțiune civilă, s-au aflat luni în sala de judecată, în timpul unui nou termen al procesului în care Gabriel Falloni este judecat pentru uciderea Elenei Raluca Șerban.

"Nu știu ce am făcut. Am văzut mult sânge. Mă simt rău, am iubit-o", a declarat italianul de 36 de ani.  Falloni a reconstituit dinamica faptelor într-un mod confuz. El a negat că a ucis-o pe femeie, pentru a o jefui. "Am omorât-o pentru că și-a bătut joc de mine", ar fi spus bărbatul, potrivit publicației La Nazione.

 

CITEȘTE ȘI: Italia. Româncă ucisă, găsită goală și cu gâtul tăiat în casă: Criminalul Ralucăi Elena, la un pas de închisoare pe viață

 

Judecătorii din Aosta au dispus o expertiză psihiatrică, pentru a stabili dacă Gabriel Falloni, din Sorso, avea discernământ când a ucis-o pe Raluca Elena Șerban, în 17 aprilie, în apartamentul pe care tânăra româncă îl închiriase în Aosta, un oraș din regiunea Valle d’Aosta.

Examinarea psihiatrică va avea loc pe 11 ianuarie, la închisoarea din Biella. Sentința ar putea fi dată în luna martie a anului viitor. Dacă va fi declarat sănătos psihic și se va constata că avea discernământ, acesta riscă închisoarea pe viață.

 

Românca a fost înjunghiată și lăsată să sângereze până a murit

 

Reamintim că, în 17 aprilie 202i, Elena Raluca Șerban, originară din Galați, a fost găsită moartă, pe jumătate dezbrăcată, în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge. 

Românca a fost atacată din spate, înjunghiată în gât și lăsată să sângereze până la moarte.

 

Elena, ucisă că a refuzat să fie jucăria lui sexuală

 

La Nuova Sardegna vine însă cu o altă variantă, uşor diferită. Italianul ar fi mărturisit că a devenit agresiv după ce ar fi fost tachinat de tânără. În plus, Falloni ar fi mărturisit că ştia că tânăra avea bani cash şi se gândise să îi fure o parte din ei, nu însă să-i facă rău fizic. Ar fi atacat-o însă cu furie când românca i-a refuzat o cerere şi apoi l-a ironizat.   

Italia. Româncă ucisă, găsită goală și cu gâtul tăiat în casă: Criminalul a leșinat în sala de judecată, când a revăzut scena crimei

De altfel aceste ultime variante sunt susţinute şi de faptul că Gabriel Falloni a luat tot ce a găsit de preţ şi ușor de transportat din casa româncei, inclusiv o geantă în care se aflau 6.000 de euro. El a luat patru telefoane găsite în casa Elenei şi câteva bijuterii şi a ieşit rapid din casă, lăsând-o pe tânără în agonie. Acum, italianul riscă să petreacă cel puţin 20 de ani după gratii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel