Italia. Trei români, arestați după ce au bătut crunt un italian

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
sursa foto: livesicilia.it
sursa foto: livesicilia.it

Trei români au fost arestați, vineri, fiind găsiți vinovați de un jaf violent asupra unui italian în vârstă de 40 de ani care a avut loc în noaptea de 4 spre 5 mai, la Pilotta din Parma, Italia.

Potrivit parmatoday.it, în cursul acelei nopți, bărbatul a fost mai întâi înconjurat și apoi atacat de trei persoane cu accent străin: scuza de a se apropia de victimă fusese să-l întrebe cât e ceasul. Apoi, italianul fusese atacat crunt și lovit cu pumnii în față. Românii i-au furat telefonul mobil și o sumă mică de bani pe care bărbatul o avea în portofel.

Ancheta carabinierilor a început imediat. Însă nu au existat martori în zonă din cauza vremii ploioase. Imaginile unor camere din zonă au surprins fețele celor trei atacatori care, cu toate acestea, erau complet necunoscute. Activitățile de interceptare de pe telefonul victimei, furat de infractori, au dus la rezultate semnificative. 

Cei trei au fost identificați în H.L.V., în vârstă de 34 de ani, M.D.I., în vârstă de 28 de ani, și T.N.G., în vârstă de 28 de ani. Italianul i-a recunoscut pe cei trei făptași ai atacului.

Procurorul Daniela Nunno a emis ordinul de arestare preventivă și a fost emis și mandatul european de arestare, în condițiile în care cele trei nu erau pe teritoriul național.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel