Italia. Traian, găsit mort în casă de mama lui. Femeia cere să știe adevărul despre moartea fiului ei

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Traian a fost găsit mort în casă de mama lui. Femeia cere să știe adevărul despre moartea fiului ei
Italia. Traian a fost găsit mort în casă de mama lui. Femeia cere să știe adevărul despre moartea fiului ei

Traian Calancea, un student moldovean de 24 de ani, a fost găsit mort în casă de mama sa, Svetlana, miercurea trecută, în Trento, Italia. Primele rezultate ale autopsiei au ajuns ieri dimineață și indică o hemoragie cerebrală.

Autopsia efectuată de dr. Giovanna Del Balzo de la Institutul de Medicină Legală al spitalului din Verona a adus un prim răspuns.
Este dificil în acest moment să se ipotezeze o corelație între vaccinul anti Covid și decesul tânărului student moldovean, așa cum se specula anterior, urmând a fi desfășurate investigații ulterioare pentru a se stabili dacă moartea lui Traian este o consecință a serului sau nu. Tânărul a primit prima doză de Pfizer pe 10 octombrie, cu zece zile înainte de accidentul fatal care l-a ucis, informează corrieredelveneto.corriere.it.

„Acum vor trebui efectuate toate verificările asupra probelor prelevate”, explică avocata Renate Holzeisen, care o reprezintă pe mama băiatului.

Patologul desemnat de Parchetul Trento, care a deschis o anchetă pentru a face lumină asupra morții subite a studentului la Economie, va avea nevoie de cel puțin câteva săptămâni pentru a analiza probele prelevate și a înțelege cauzele sângerării.

„Hemoragiile cerebrale pot fi cauzate și de aceste substanțe care produc proteine ​​Spike, dar acum trebuie să așteptăm investigațiile”, a transmis avocatul Holzeisen.

 

Cererile mamei

 

Avocații membrilor familiei tânărului au desemnat patru consultanți independenți, printre care un profesor din Viena și un medic din Bolzano care au fost prezenți la autopsie. 

Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Oxford, au existat unele cazuri de tromboză venoasă cerebrală apărute în urma administrării vaccinurilor Pfizer și Moderna, dar nu a existat niciodată o confirmare oficială asupra unei posibile corelații între ser și hemoragiile cerebrale.

Experții vor încerca să dea un răspuns mamei lui Traian. Sveltana Roșca cere doar să știe adevărul despre moartea fiului ei, pentru că Traian era bine, era un baiat atletic, voinic, care nu avea patologii anterioare. Din acest motiv, femeia și fratele ei au decis să ia legătura cu avocații Holzeisen și Alessandro Fusillo.

Traian a murit miercuri seară. Mama lui a fost disperată după ce l-a găsit fără viață în casă și a anunțat imediat serviciul de urgență. Însă, intervenția, deși oportună, a medicilor nu fusese suficientă pentru a-l salva.

 

Mama lui Traian l-a descoperit mort în casă

 

Pe 10 octombrie, tânărul a mers la drive-through din San Vincenzo di Mattarello unde a primit prima doză de vaccin Pfizer. Nu avusese nicio reacție alergică, era bine, apoi miercuri a venit boala fatală.

Traian plecase dimineața să lucreze în agenția imobiliară ca întotdeauna, era un băiat responsabil, a studiat la Facultatea de Economie, dar pentru a-și ajuta familia se hotărâse și să muncească. După o zi de muncă a plecat acasă, apoi a așteptat ca tura mamei sale să se termine. Trebuia să o ia în jurul orei 22:00 din fața spitalului San Camillo, dar Traian nu s-a prezentat.

Mama a așteptat puțin, apoi, îngrijorată, a început să-l sune pe mobil. Niciun răspuns. Nu era obișnuit ca el să întârzie și așa că femeia i-a cerut unui prieten să o ducă acasă, dar când a deschis ușa și-a văzut fiul întins la pământ.

A chemat imediat ajutor, dar din păcate nu mai era nimic de făcut pentru Traian.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel