ITALIA: Tânără ROMÂNCĂ, obligată de un conațional să își vândă corpul pentru a-i face rost de bani pentru PĂCĂNELE

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 33 de ani este acuzat de autoritățile italiene de exploatare și facilitare a prostituției. El obliga o conațională să își vândă trupul pentru a face rost de bani pe care să îi cheltuie pe jocuri de noroc.

Un tânăr de 33 de ani este acuzat de polițiștii italieni că a forțat o tânără, conațională de-a sa, să se prostitueze. Femeia era amenințată și chiar bătută, astfel că trebuia să îi ofere bărbatului „încasările“ sale, pe care acesta apoi le pierdea la păcănele, reatează veronasera.it. Românul D.I., în vârstă de 33 de ani, rezident în Verona este acuzat de exploatarea femeii în vederea practicării prostituției.

Ancheta a începutîn urmcă cu aproape doi ani  când polițiștii din Peschiera din Bussolengo, au fost alertați de o fată de origine română care le-a spus că a fost victima unui atac. De fapt, acesta avea o rană la urechea dreaptă și a spus că a fost bătută de o cunoștință a sa, mărturisind că banii pe care îi obținuse din activitatea de prostituție desfășurată de ea și sora ei îi fuseseră înmânați atacatorului.

A doua zi, însă, femeia  a oferit o explicație a faptelor complet diferită, refuzând chiar să depună plângere împotriva atacatorului său. Oamenii legii însă nu au crezut-o, așa că au urmărit îndeaproape cazul tinerei. Astfel ei au putut strânge probe care sa ateste că D.I. a beneficiat de pe urma activității de prostituție a femeii, asupra căruia ar fi avut un control total.

Potrivit unor înregistrări ambientale, bărbatul îi pretindea în permanență bani pe care apoi îi pierdea în barurile cu păcănele și jocuri de noroc din zona în care locuia. Pentru că sumele zilnice cheltuite era disproporționate în comparație cu cifra șomajului încasat de acesta de la statul italian - așa cum a apărut oficial conform INPS.

Între timp, bărbatul a fost trimis în spatele gratiilor  în închisoarea Montorio întrucât carabinierii din Peschiera au dovedit că românul de 33 de ani face parte dintr-o grupare infracțională dedicată, printre altele, comiterii furtului. Acum el va trebui să răspundă, din închisoare și pentru fapte de exploatare și facilitare a prostituției.

[citeste si]



 


 



 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel