Italia. Tânără româncă, în stare critică după un accident straniu în miez de noapte

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 23 de ani este în stare gravă la spital după ce a căzut de la fereastra apartamentului său. Evenimentul, petrecut în miezul nopții în Genova, i-a șocat pe vecinii tinerei.

Tânăra româncă de 23 de ani a fost găsită fără suflare, pe asfaltul din fața blocului. Tânăra locuia în orașul Genova, când s-a prăbuși, de la șase metri înălțime, în noaptea de joi spre vineri. Vecinii tinerei, care au alertat autoritățile, spun că din locuința sa nu s-au auzit zgomote care să indice că fata ar fi avut vreo dispută cu cineva.

Două ambulanțe au sosit la fața locului și i-au acordat primul ajutor, fiind apoi transportată de urgență, în cod roșu, la un spital din Brescia. Tânăra româncă de 23 de ani este în stare critică, suferind traume și fracturi severe. Doctorii au un prognostic rezervat în privința șanselor ei de supraviețuire, potrivit quibrescia.it.

Autoritățile iteliene au deschis o anchetă pentru a elucida circumstanțele care au dus la acest incident, mergând pe două ipoteze: fie românca a suferit un accident domestic, fie a încercat să își pună capăt zilelor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel