Italia. Tânără de 24 de ani, violată, înjunghiată până la moarte, apoi aruncată de la etaj: „Violență extremă, avea gleznele rupte”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tragedie la Pompei, în Italia. O tânără de 24 de ani a murit la scurt timp după ce a fost internată la spital, din cauza rănilor prin înjunghiere. Fata a fost găsită agonizând lângă un garaj și prezenta urme de înjunghiere, violență extremă și violență sexuală. 

Ancheta privind moartea Graziei S., o studentă care mâine ar fi împlinit 24 de ani și care a murit în urma unor răni grave prin înjunghiere în abdomen și pe corpul căreia au fost găsite urme de agresiune sexuală, este în plină desfășurare. Tânăra a fost găsită în zona garajului unui bloc din Via Carlo Alberto, dar locuia la câteva sute de metri distanță.

Tânăra prezenta fracturi la nivelul ambelor glezne, constatată de medici, care s-ar datora unei căderi de la etajul patru al clădirii în fața căreia a fost găsită.

Pe corpul femeii, medicii au găsit trei plăgi înjunghiate în abdomen și semne de violență sexuală, pe lângă fracturarea ambelor glezne.

Trupul tinerei a fost preluat de ambulanța 118 din curtea blocului, în apropierea unui garaj, însă din păcate nu sa mai putut face nimic pentru ea, informează Il Messaggero.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel