Italia. Tânăr român înjunghiat mortal și abandonat într-o baltă de sânge: „Drum lin, copilul meu! Acum ești îngerul păzitor“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 32 de ani a fost găsit mort, în această dimineață, în Porto Sant'Elpidio, Ialia. Românul a fost descoperit înjunghiat pe marginea unui drum din Corva. Mihăiță era din Constanța.

Mihăiță Radu avea doar 32 de ani și era originar din Constanța, însă de câțiva ani lucra în Italia, unde era și voluntar la asociația „Croce Verde”.

Un trecător a descoperit o baltă de sânge şi trupul fără viață al românului, lângă via Pescolla din Porto Sant’Elpidio, la câțiva metri distanță de asfalt. La o analiză mai atentă, acesta a văzut că tânărul avea mai multe răni pe spate provocate cu un cuțit, potrivit anconatoday.it.

Deși ambulanța a sosit imediat la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru Mihăiță, decât să constate decesul tânărului. Din primele cercetări, se pare că tânărul român a fost omorât prin înjunghiere, însă este posibil ca locul atacului să fi fost altul și corpul său să fie doar adus acolo și abandonat.

Forțele de ordine italiene fac acum cercetări specifice în zonă pentru a găsi indicii despre autorul faptei și investighează inclusiv imaginile surprinse de camerele de supraveghere, potrivit il Resto del Carlino.  

„Drum lin, copilul meu! Dumnezeu să te aibă în pază, acum ești îngerul păzitor, sper că acolo sus vei fi alături de cei dragi mie, mamă, tată, unchi! Dumnezeu să te ierte! Odihnă veșnică!”, este mesajul mamei lui Mihăiță Radu, Stoiana, postat pe o rețea de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel