Italia. Soț și soție români, opriți cu bunuri furate de mii de euro. Ce le-au spus forțelor de ordine

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
romani retinuti in italia
romani retinuti in italia

Doi români, soț și soție, au fost denunțați vineri, 26 februarie, în timp ce intrau pe teritoriul italian prin Tunelul Mont Blanc care leagă orașul Chamonix din Franța cu orașul Courmayeur, din provincia italiană Valle d’Aosta.

În timpul controalelor privind  imigrația și criminalitatea transfrontalieră, polițiștii de frontieră italieni au reținut doi cetățeni români, soț și soție, de 47 și respectiv, 46 de ani.  soț și soție. În mașina românilor, oamenii legii au găsit mai multe pungi cu articole vestimentare, precum și produse cosmetice și parfumuri, care erau în ambalajele și etichetele antifurt intacte. De asemenea, au mai găsit un telefon mobil model Samsung Fold nou, în valoare de peste 1 500 de euro.

Valoarea totală a produselor respective se ridică la aproximativ 6.500 de euro. Cei doi  români nu dețineau bonuri sau alte documente fiscale și nu au putut justifica bunurile aflate în posesia lor, scrie questure.poliziadistato.it

Cu ocazia verificării identității celor doi români, polițiștii au descoperit că aceștia sunt cunoscuți cu alte antecedente penale pentru infracțiuni contra patrimoniului. Românii au fost denunțați pentru posesie de bunuri furate, iar toate obiectele au fost confiscate.

Totodată,  femeia care nu întrunea niciuna din condițiile necesare intrării pe teritoriul italian, cum ar fi o situație de necesitate sau urgență, fost sancționată administrativ, potrivit normelor anti-COVID.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel