Italia. Șofer român la un pas de MOARTE, după ce o bară metalică s-a înfipt în parbriz în mers

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Un șofer român din Italia s-a aflat la un pas de moarte, după ce o bară metalică s-a înfipt în parbriz în mers (Sursa: Torino Today)
Un șofer român din Italia s-a aflat la un pas de moarte, după ce o bară metalică s-a înfipt în parbriz în mers (Sursa: Torino Today)

Un șofer român din Italia a fost la un pas de moarte pe centura orașului Torino, după ce a luat în plin o bară metalică pierdută dintr-un camion.   

Un român din Italia a fost la un pas de moarte. El conducea un camion pe șoseaua de centură din zona de sud a orașului Torino, în zona Orbassano, când, la un moment dat, o bară metalică a lovit parbrizul autovehiculului.

Incidentul s-a petrecut luni, 10 mai, în jurul orei 13:00. Șoferul se deplasa în direcția Savona-Piacenza. Ajuns la intersecția cu drumul care duce spre terminalul pentru marfă S.I.T.O din Torino, românul în vârstă de 43 de ani și rezident în localitatea Bosconero, a fost nevoit să frâneze brusc după ce o bară de metal a lovit cu putere parbrizul camionului.

Potrivit publicației Torino Today, bara metalică ar fi căzut dintr-un TIR al cărui șofer nu a observat nimic și a continuat drumul.

Românul a fost transportat cu ambulanța la spital, după ce unele bucăți desprinse din parbriz i-au provocat răni. Din fericire, starea sa este stabilă, iar rănile nu sunt grave.

La fața locului au intervenit polițiștii rutieri din Torino pentru a efectua investigațiile de rigoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel