Italia. Românul care a bătut până la MOARTE un bărbat fără adapost a fost prins

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Carabinierii au arestat un român bănuit că a ucis în bătaie un alt bărbat, după care i-a abandonat cadavrul într-un pasaj subteran.

Autorul a fost prins la 2 săptămâni de la crima comisă. Odată cu arestarea românului de 37 de ani, poliţiştii italieni au lămurit misterul crimei comise în localitatea Grosseto.

Victima este un bărbat fără adăpost originar din Moldova, pe numele său Petru Leorda. Acesta a fost găsită mort într-un pasaj subteran care leagă două străzi din localitate, în data de 25 decembrie.

Vezi și: Italia. Cuplu, el ROMÂN, ea ITALIANCĂ, JAF ARMAT ca-n FILME (FOTO)

Cadavrul era plin de răni, inclusiv la nivelul feței, prezentând și multiple fracturi la coaste. Potrivit anchetatorilor, victima în vârstă de 60 de ani a fost ucisă în bătaie şi abandonată, relatează portalul ilgiunco.net.

Anchetatorii au reuşit să-l identifice pe român după 2 săptămâni și l-au găsit pe ucigaş într-o altă zonă a oraşului. Inițial, alţi doi români, şi ei oameni fără adăpost, care locuiau împreună cu victima, au fost identificaţi şi interogaţi de anchetatori, dar aceștia nu au fost puşi sub acuzare.

Vezi și: Italia. Destin CRUNT pentru un tânăr ROMÂN. EXECUTAT în stil mafiot cu trei GLOANȚE în cap

Procurorilor italieni care se ocupă de acest caz au spus că, din primele cercetări, a fost vorba despre un scandal care a pornit între ucigaş şi victimă, foarte probabil, în urma consumului de alcool.

(w670)

sursa foto: ilgiunco.net

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel