Italia. Românii care au UCIS-O pe Alina în fața fiicei sale de 11 luni și-au aflat PEDEAPSA. Cât vor sta în închisoare

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Paul Todirașcu și Florin Buzilă
Paul Todirașcu și Florin Buzilă

Doi români din Italia au fost condamnați la închisoare pe viață, aceștia fiind găsiți vinovați de uciderea unei tinere în fața fetiței sale de numai 11 luni. 

Potrivit publicației Giornale di Sicilia, tribunalul din Termini Imerese (Sicilia) i-a condamnat la închisoare pe viață pe cei doi tineri români care, în octombrie 2017, au ucis-o pe Alina Elena Biță (29 de ani) în casa acesteia din Cerda.

Paul Andrei Todirașcu (18 ani) și Florin Buzilă (19 ani) au fost găsiți vinovați de oribila crimă.

Alina Elena Biță a fost strangulată în fața fiicei sale de 11 luni

 

Crima ar fi avut loc după ce cei doi au fost primiți în casă la ora 9 dimineața de către Alina întrucât îi cunoștea, fiind rude ale soțului. Ei veniseră însă cu gândul să fure bani pentru a-și acoperi datoriile pe droguri. Tinerii au furat o sumă mică de bani și niște bijuterii. Alina Elena Biță a fost apoi strangulată în fața fiicei sale de 11 luni. În acel moment, soțul româncei nu era acasă, ci la serviciu.

Sotul Alinei a fost cel care a gasit-o pe tânără inconștientă. A sunat la salvare, dar medicii sosiți la fața locului n-au putut să facă altceva decât să constate moartea Alinei.

„Eu am ucis-o pe Alina. M-am aruncat peste ea, strângându-i gâtul cu toată puterea mea", a recunoscut Todirașcu. Cu el a fost prezent Florin Buzilă care, după declarațiile lui Todirașcu, o ținea pe Alina în timp ce celălat o sugruma. Apoi au fugit cu puținii bani pe care i-au găsit în casă și câteva bijuterii ale victimei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel