Italia. Româncă, victima violenţei domestice. A fost bătută cu cruzime de soţul român

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_italia
politia_italia

Ieri seară, în timpul serviciului de control al zonei, agenții Comisariatului San Giovanni-Barra au fost solicitaţi să intervină într-o suburbie din Napoli, San Giovanni a Teduccio, pentru o dispută de familie.

 

Polițiștii au fost abordați de o femeie rănită, care le-a spus că a fost victima violenţe domestice. Soţul ei a bătut-o cu cruzime, atacând-o cu pumnii din motive minore.

De altfel, femeia le-a mai spus oamenilor  legii că nu este pentru prima dară când soţul ei are un astfel de comportament, transmite cronachedellacampania.it.   Românul de 38 de ani, a fost arestat pentru abuz în familie și vătămare corporală.

„Ieri seară, agenții Comisariatului San Giovanni-Barra, în timpul serviciului de control al zonei, au intervenit la Corso San Giovanni pentru o dispută de familie. Polițiștii au fost abordați de o femeie rănită, care le-a a spus că a fost victima unui comportament violent a soțului, care, şi cu alte ocazii, a atacat-o din motive inutile. V.M., românul de 38 de ani, a fost arestat pentru abuz în familie și vătămare corporală“, se spune în comunicatul Poliției din Napoli.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel