Caz REVOLTĂTOR în Italia: O româncă a PIERDUT sarcina după o vizită la dentist. S-a demarat o anchetă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Tragedie într-o familie de români stabiliți în Italia, rezidenți la Rovigo (regiunea Veneto). Femeia sustine că a pierdut sarcina după ce a mers la dentist pentru a-și trata un dinte infectat.

O româncă însărcinată în luna a 7-a a pierdut copilul, după o vizită la dentist. Procurorii din Verona au demarat o investigație pentru a stabili dacă într-adevăr românca a pierdut sarcina în urma vizitei la dentist, transmite agenția ANSA.

Femeia a ajuns la camera de gardă a spitalului din Legnano având dureri puternice de dinți. Medicii au exclus posibilitatea unei extracţii din cauza faptului că femeia era însărcinată şi au luat decizia de a-i curăţa infecţia.

Românca a declarat că medicii anesteziat-o înainte de tratament, însă, la scurt timp, a început să manifeste dureri de burtă şi contracții. Femeia a fost transportată de urgenţă la Obstetrică, unde i-a fost indusă nașterea. Din păcate, nou-născutul a murit.

Deși nimic din ce ar face nu le va aduce copilul înapoi, familia de români vrea ca adevărul să iasă la lumină iar vinovaţii să plătească.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel