Italia. Româncă, salvată din ghearele morții de doi pescari. A vrut să se SINUCIDĂ

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

O tânăra de 24 de ani din România a încercat să se sinucidă, aruncăndu-se în mare. Ea a fost salvată de doi pescari, care și-au dat seama de gestul femeii.  

O româncă în vârstă de 24 de ani a încercat să se sinucidă, aruncându-se în mare. Femeia a fost salvată de doi pescari, care au oprit-o pe femeie să-și ducă gestul până la capăt. 

Scena a avut loc în jurul orei 05.00, în portul oraşului Civitanova Marche, provincia Macerata. Potrivit presei italiene, românca s-a aruncat în Mărea Adriatică, având intenția clară de a-şi pune capăt zilelor.

Din fericire, doi pescari au văzut-o pe fată și, fără să stea pe gânduri, au sărit după ea. Românca a fost scoasă la mal și a fost chemată Ambulanţa. Tânăra a fost preluată de echipajul de pe Ambulanță şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Medicii au întrebat-o pe fată de ce a recurs la acest gest, iar ea le-a mărturisit că a vrut să se sinucidă din cauza problemelor personale. Din câte se pare, tânăra suferă de depresie, iar cu o zi înainte ameninţase că are de gând să-și pună capăt zilelor. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel