Italia. O româncă a băgat în spital patru polițiști și a făcut circ monstru: "Nu știți cine sunt eu!"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 27 de ani din Rimini, Italia, a fost reținută după ce a lovit cu mașina patru polițiști. 

Patru polițiști au ajuns la spital, iar două mașini de poliție au ajuns la atelierul de caroserie (una pe jumătate distrusă). O tânără de naționalitate română care se întreține lucrând ca ospătăriță și vânzătoare a ajuns peste noapte în arest. Eliberată ieri dimineață după validarea arestului, ea va trebui să se prezinte zilnic la poliția judiciară până la 13 iulie, ziua procesului sumar.

Acesta este rezultatul final a ceea ce ar fi trebuit să fie un serviciu de control normal, care s-a transformat într-o "coridă", deoarece femeia de 27 de ani, aflată la volanul unui Audi A3 pe care îl împrumutase, nu a fost lăsată să-și continue drumul: de fapt, ea are încă permisul de conducere suspendat pentru o infracțiune anterioară de conducere sub influența alcoolului, ceea ce a dus la punerea ei sub probațiune.

Marți, la ora 22.30, a început "rodeo-ul". Tânăra, care locuiește împreună cu mama sa și trăiește de mult timp în Italia, a părăsit cu mașina sa ieșirea Rimini Nord de pe autostrada A14, întorcându-se de la o petrecere pe plajă cu prietenii. Chiar în afara barierei se aflau două echipaje de la Biroul de Prevenire Generală al Direcției Generale de Poliție, care efectuau controale.

O româncă a băgat în spital patru polițiști și a făcut circ monstru

 

Potrivit raportului, când fata i-a văzut pe polițiști "și-a pierdut capul" și a pornit direct spre membrii primului echipaj, care au fost nevoiți să sară înapoi pentru a evita să fie călcați. Au avut timp să se urce în mașina de patrulare și, împreună cu colegii lor, s-au lansat în urmărirea sedanului care între timp a luat-o pe drumul Tolemaide în direcția Santarcangelo.

"Am băut ceva și când mi-au spus să mă opresc mi-a fost frică și am mers în continuare", a spus femeia. 

Urmărirea a fost de scurtă durată. Ajuns la sensul giratoriu de la Ikea, fugara a decis să se întoarcă spre Rimini, "pentru că am vrut să mă opresc și nu mai era loc înainte". Dar ceva a mers prost. Potrivit acuzării, ea a lovit prima mașină de poliție în mijlocul sensului giratoriu și a provocat o răsturnare de 360 de grade a acesteia. Pe de altă parte, cea de-a doua mașină de poliție care o urmărește îndeaproape o lovește din spate.

Potrivit avocatului său, Marianna Mordini, singura avarie vizibilă a mașinii clientei sale este în partea din spate. Fața însă, ar fi rămas intactă.

"Nu știți cine sunt eu!"

 

Odată coborâtă din mașină, femeia de 27 de ani ar fi opus rezistență și i-ar fi amenințat pe polițiști: „Nu știți cine sunt”.  Această împrejurare a fost negată la audiere de către femeia arestată, la fel cum a negat că ar fi încercat să îi calce pe cei doi polițiști. Pe bancheta din spate a mașinii ei, polițiștii au găsit câteva cutii de bere încă pline.

Românca, descrisă ca fiind într-o stare de ebrietate evidentă, a refuzat să fie testată pentru alcoolemie, în timp ce a consimțit la un test antidrog. În timp ce cei patru ofițeri au fost duși la spital, unde trei vor fi externați cu un prognostic de 6 zile, iar ultimul de 20 de zile.

Femeia a fost arestată pentru rezistență, leziuni și amenințări la adresa unui funcționar public. În schimb, ea a fost reclamată pentru distrugere în formă agravată a bunurilor statului și refuzul de a-și furniza datele personale. La audierea de validare, procurorul general a cerut arestul la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel