Italia. Româncă, răpită și violată de doi ciobani. Un conațional a fost condamnat, iar celălalt agresor, un italian, achitat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român a fost arestat după ce a agresat sexual mai multe femei din Emilia-Romagna, pe malul râului Reno
Un român a fost arestat după ce a agresat sexual mai multe femei din Emilia-Romagna, pe malul râului Reno

O româncă a fost răpită în 2011 și, timp de două luni, a fost ținută într-o ruletă, parcata în Val Chisone, pe pârtiile Orsiera Rocciavré. Fata a spus că a fost violată și bătută, în mod repetat, de doi ciobani: un italian și un român.

Decizia judecătorilor trezește unele îndoieli. După ce au auzit povestea româncei, care a fost răpită și violată, luni de zile într-o remorcă, magistrații l-au condamnat pe un cioban și l-au achitat pe celălalt.

Sentințele pronunțate pentru faptele comise lasă mai multe semne de întrebare. Ionuț B. a fost condamnat definitiv la circa 9 ani de închisoare. Fulvio Benedetto, însă, un italian în vârstă de 66 de ani, a fost achitat pentru a doua oară de către Curtea de Assiză din Torino.

Între timp, judecătorii au dispus trimiterea actelor la parchet. Învinuită de data aceasta este românca, care a fost trimisă, deja, în judecată de către procurorul Asti pentru mărturie mincinoasă. Procesul împotriva ei va începe pe 7 decembrie, relatează La Stampa.

 

Italia. Româncă, răpită și violată de doi ciobani. Un conațional a fost condamnat, iar celălalt agresor, un italian, achitat

 

Prima instanță l-a achitat pe învinuitul italian. Ulterior, procurorul din Torino, Elisa Pazé, a interceptat-o pe româncă și pe ciobanul român, aflat în prezent în închisoare. Potrivit procurorului, imaginea care reiese din această poveste este contradictorie. În special, cuvintele femeii sunt cele care trezesc semne de întrebare. Din acest motiv, actele au fost transmise procurorului Asti pentru a analiza infracțiunea de calomnie.

Femeia a explicat că este rudă îndepărtată cu ciobanul român, care o invitase să rămână în Italia și să își caute un loc de muncă ca îngrijitor. În rulotă a început însă iadul pentru româncă. Odată ce a intrat în rulotă, victima ar fi fost abuzată sexual de ambii bărbați, scrie  ilgiornale.it

După ce a fost eliberată, victima s-a întors pentru în România, iar apoi a revenit în Italia. Când l-a întâlnit din nou pe ciobanul român, a decis să-l denunțe. Cei doi agresori au fost arestați, ar ruda româncei a fost condamnat  definitiv.

În sala de judecată, însă, în ciuda faptului că acuzarea ceruse o pedeapsă de 12 ani pentru agresorul italian  Curtea  Azis a decis să-l achite.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel