Italia. Româncă, obligată să se prostitueze de către familia iubitului său. Băiatul coordona totul din țară

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro

O româncă a fost obligată să se prostitueze în Italia chiar de către familia iubitului său. Tânărul se afla în țară și coordona toată operațiunea.

O familie întreagă de români a fost denunțată în Italia, după ce au obligat o tânără, tot româncă, să se prostitueze și să le dea aproape toate câștigurile obținute. 

Aceste detalii înfiorătoare au ieșit la iveală în cadrul procesului desfășurat la un tribunal din Reggio Emilia. Băiatul și trei membri ai familiei sale au profitat de pe urma tinerei, care a fost nevoită să-și vândă trupul și să predea câștigurile celor care ar fi trebuit să o iubească, potrivit publicației Il Resto del Carlino.

Tânărul coordona toată operațiunea din România

 

Cei trei membri ai familiei, care locuiau în Reggio Emilia împreună cu fata, ar fi fost coordonați de tânărul de 26 de ani direct din țara natală. Conform reconstituirii anchetei, mama sa l-a asistat la controlul femeii, încasând o parte din banii câștigați de fata trimisă în stradă. Fiica o bătea și ea pentru a se asigura că face treabă, iar o parte din profit îi plătea fratelui ei din România. Partenerul fetei ar fi stabilit tarife și serviciile sexuale oferite clienților.

Toată familia a fost chemată în instanță, iar logodnicul va avea parte de un proces special, pentru că trebuie să răspundă mai multor acuzații. Potrivit datelor prezentare în instanță, băiatul ar fi considerat-o pe tânără "proprietatea sa exclusivă". Toate actele fetei erau ținute la iubitul său, pentru ca aceasta să nu plece.

Datorie inventată de 20.000 de euro

 

Pentru a o forța să-și vândă trupul în stradă, familia iubitului său au inventat o datorie în valoare de 20.000 de euro. 

Ieri dimineață, în fața Curții de Judecători prezidate de Cristina Beretti, un agent de poliție a prezentat câteva interceptări semnificative, între care și mai multe coduri utilizate la transferul banilor. De asemenea, tânăra ar fi avut o datorie de 20 de mii de euro, pe care trebuia să o plătească.

Mai mult, polițiștii au obținut conversații între membrii familiei în care aceștia negociau vânzare femeii cu 5.000 de euro, dacă aceasta nu ar fi urmat ordinele primite.

Tânărul de 26 de ani nu s-a prezentat în instanță și nici măcar avocatul nu a apucat să vorbească cu el.

Următorul termen în acest proces va avea loc în luna martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel