Italia. Sfârșit TRAGIC pentru o româncă: lovită de o mașină și aruncată la câțiva metri în aer în timp ce traversa strada

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O românca în vârstă de 63 de ani a murit, miercuri, la Roma, după ce a fost spulberată de o mașină în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis.

Incidentul s-a petrecut pe 02 septembrie, în jurul orei 06.00 dimineața. Minodora Firican Dincă a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada pe raza localității Setteville Nord (Guidonia Montecelio). Potrivit publicației Tiburno TV, impactul a fost unul devastator, românca fiind fost aruncată la aproximativ 10 metri de locul accidentului. Din păcate, Minodora a murit după câteva ore la spital.

Potrivit anchetatorilor, Minodora a plecat de acasă, din zona Setteville Nord și a traversat strada "48” spre Roma, la aproximativ 100 de metri de sensul giratoriu din via Marco Simone. Imediat după aceea, femeia a încercat să traverseze și drumul care leagă Roma de Guidonia, dar nu a mai reușit. Un SUV marca Honda CR-V, la volanul căruia se afla un italian de 83 de ani, a lovit-o în plin. Femeia nu era pe trecerea de pietoni atunci când a fost lovită de mașină.

Medicii sosiți la fața locului au transportat-o cu un elicopter la Spitalul San Camillo din Roma, însă starea ei a fost încă de la început una deosebit de gravă. Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, rănile suferite fiind deosebit de grave. Inima Minodorei a încetat să mai bată miercuri, în jurul orei 15:00.

Polițiștii au pus sub sechestru autoturismul implicat în accident, urmând să stabilească exact cum s-a petrecut tragedia.

romanca ucisa italia accident rutier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel