Italia. ROMÂNCĂ, ÎNJUNGHIATĂ de iubitul italian

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată, ieri după-amiază, în jurul orei 18.30, la Salerno, de iubitul ei italian, în vârstă de 64 de ani.  

Conform lastampa.it, cei doi ar fi avut o relație extraconjugală timp de 5 ani care s-a încheiat în urmă cu scurt timp. Cea care a pus punct a fost românca, iar italianul nu a putut trece peste această despărțire. Astfel, acesta ar fi urmărit-o și în momentul în care a văzut-o pe româncă cu un alt bărbat a înnebunit. 

Citește și Italia. O adolescentă ROMÂNCĂ, depistată cu MENINGITĂ

Italianul i-a urmărit cu mașina și la un moment dat i-a tăiat calea vehiculului în care se afla românca cu bărbatul. S-a dat jos de la volan, s-a îndreptat spre locul unde stătea românca, cel al pasagerului, a deschis portiera și a început să o înjunghie cu un cuțit cu o lamă lungă de 35 cm în abdomen. O lovitură a tăiat aorta abdominală.

Toate evenimentele s-au petrecut în stradă, iar trecătorii au rămas îngroziți. Un carabinier aflat în timpul liber a observat agresiunea și a intervenit imediat. Acesta l-a imobilizat pe italian și a cerut ajutorul unei patrule pentru a-l duce la secție. 

Citește și Italia. ROMÂN, ținut în AREST nevinovat. Carabinierii l-au CONFUNDAT

Românca a ieșit din mașină și s-a prăbușit într-o baltă de sânge. Italianul a fost arestat și carabinierii au descoperit că în anul 2014 a avut o măsură de precauție care interzicea apropierea de victimă. Românca a fost spitalizată în stare foarte grave la spitalul San Giovanni di Dio e Ruggi d'Aragona.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel