Italia. Româncă drogată și obligată să se prostitueze: Un conațional a fost arestat, după ce a amenințat-o că o desfigurează cu acid

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
 „O să mă omoare sau o să-mi pună acid pe față”
„O să mă omoare sau o să-mi pună acid pe față”

Româncă amenințată că o să fie desfigurată cu acid, dacă nu acceptă să se prostitueze în beneficiul său. Un român din Frosinone a ajuns în cătușe, după ce femeia a reușit să scape și să le spună totul carabinierilor.

În urma investigațiilor coordonate de Procuratura din Frosinone și efectuate de către Brigada Mobilă a Direcției de Poliție din Frosinone, procurorul general al Tribunalului din Frosinone a emis o măsură preventivă personală împotriva unei persoane pentru infracțiunile de tentativă de șantaj; bărbatul este acuzat că a pus victima în stare de incapacitate pentru a o obliga să se prostitueze și că i-a provocat și leziuni foarte grave la nivelul feței.

Româncă amenințată că va fi desfigurată cu acid, dacă nu-și vinde trupul

 

Faptele ar fi avut loc în Frosinone până în februarie 2023.

"Afacerea", se arată într-o notă trimisă la această redacție de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Frosinone, a fost demascată în urma unei plângeri depuse la Brigada Mobilă a Comisariatului de Poliție din Frosinone de către o fată de origine română.

Tânăra, potrivit comunicatului, ar fi fost supusă la numeroase hărțuiri pentru a o determina să se prostitueze, ajungând chiar până la amenințarea de a fi desfigurată cu acid, după ce a fost obligată să ia medicamente care o făceau inofensivă.

Din fericire, ofițerii de poliție care au ajuns la timp au împiedicat ca acest lucru să se întâmple.

Investigațiile ulterioare au stabilit că fetei i se administrase într-adevăr un drog care o făcea inofensivă; din acest motiv, bărbatul - tot de origine română - a fost arestat.

Italia. Român, desfigurat în prima zi din Paștele catolic: atacatorii au fost identificați de poliție

 

Bătut măr în noaptea dintre Paște și Lunea Paștelui pe Viale Italia: un român în vârstă de 28 de ani a fost atacat cu lovituri de picior și pumni de trei bărbați din Irpinia, cu vârste cuprinse între 30 și 35 de ani.

Românul de 28 de ani a fost nevoit să se interneze la spital pentru rănile suferite. Fața îi era toată umflată și a primit un prognostic de zece zile. Episodul a avut loc în zona de noapte a orașului.

Bătaia a avut loc în apropierea unui club din zonă, care era închis în momentul atacului. Niște tineri care se plimbau pe Viale Italia, în jurul orei 2 dimineața, au fost cei care au observat succesiunea de lovituri aruncate asupra românului, care a ajuns la pământ. În ciuda acestui fapt, cei trei nu și-au oprit furia.

Țipetele tinerilor i-au oprit pe agresori. Victima a fost salvată. O ambulanță a fost contactată și a ajuns la fața locului. A fost alertată și poliția. Două patrule ale Brigăzii volante a sediului poliției au ajuns la locul atacului, nu departe de piața din fața bisericii San Ciro.

Din relatările martorilor, ofițerii au reușit să îi identifice pe cei trei agresori, care erau rezidenți din Aiello del Sabato și Serino. Aceștia au încercat să fugă, dar au fost imediat blocați. Nu au vrut să își dea datele personale.

Vezi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel