Italia. Român, desfigurat în prima zi din Paștele catolic: atacatorii au fost identificați de poliție

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Român, desfigurat cu bătaia în prima zi din Paștele catolic: atacatorii au fost identificați de poliție / Foto: Captură video youtube
Italia. Român, desfigurat cu bătaia în prima zi din Paștele catolic: atacatorii au fost identificați de poliție / Foto: Captură video youtube

Bătut măr în noaptea dintre Paște și Lunea Paștelui pe Viale Italia: un român în vârstă de 28 de ani a fost atacat cu lovituri de picior și pumni de trei bărbați din Irpinia, cu vârste cuprinse între 30 și 35 de ani.

Românul de 28 de ani a fost nevoit să se interneze la spital pentru rănile suferite. Fața îi era toată umflată și a primit un prognostic de zece zile. Episodul a avut loc în zona de noapte a orașului.

 

Român atacat și bătut în prima zi de Paște a catolicilor în Italia



Bătaia a avut loc în apropierea unui club din zonă, care era închis în momentul atacului. Niște tineri care se plimbau pe Viale Italia, în jurul orei 2 dimineața, au fost cei care au observat succesiunea de lovituri aruncate asupra românului, care a ajuns la pământ. În ciuda acestui fapt, cei trei nu și-au oprit furia.

Țipetele tinerilor i-au oprit pe agresori. Victima a fost salvată. O ambulanță a fost contactată și a ajuns la fața locului. A fost alertată și poliția. Două patrule ale Brigăzii volante a sediului poliției au ajuns la locul atacului, nu departe de piața din fața bisericii San Ciro.

Din relatările martorilor, ofițerii au reușit să îi identifice pe cei trei agresori, care erau rezidenți din Aiello del Sabato și Serino. Aceștia au încercat să fugă, dar au fost imediat blocați. Nu au vrut să își dea datele personale.

 

Atât atacatorii cât și românul erau în stare de ebrietate

 

Profesionalismul polițiștilor a împiedicat escaladarea situației și i-a încurajat pe cei trei să se declare. Cu toate acestea, ei au fost acuzați de opunere de rezistență față de un funcționar public și de amenințare. Se pare că erau în stare de ebrietate, la fel ca și victima atacului.

Polițiștii încearcă să înțeleagă motivele care au declanșat atâta violență. Se pare că între victimă și cei trei bărbați a avut loc o ceartă, care a degenerat apoi în atacul violent.

Alarma dată de tinerii care treceau prin zonă în toiul nopții a fost providențială. Aceasta a permis oprirea furiei atacatorilor și sosirea la fața locului a ofițerilor de la Brigada Volantă și a unei ambulanțe 118.

 

Românul a fost transportat la urgențe la cel mai apropiat spital



Românul în vârstă de 28 de ani a fost transportat la camera de urgență a spitalului Moscati, după ce a primit primele îngrijiri din partea ambulanței 118. Acolo, a fost tratat și supus tuturor testelor de diagnostic necesare pentru a verifica dacă are leziuni interne. Prin urmare, el a primit un prognostic de zece zile.

Încă o dată, această parte de oraș, între via de Concilij, viale Italia și bulevardul cu copaci, ajunge în centrul știrilor din cauza vieții nocturne violente. Și asta în ciuda monitorizării de către forțele de ordine. Monitorizare care a fost intensificată pentru sărbătorile pascale, așa cum s-a stabilit în timpul ultimei reuniuni a comitetului pentru ordine și siguranță publică convocat de prefectul Paolo Spena.

Bătaia de aseară vine la câteva săptămâni după o bătaie între adolescente pe Via de Concilij. O fată de 17 ani a fost lovită în mod repetat de alte fete de aceeași vârstă, și în acel caz în timp ce se afla la pământ și nu se putea apăra, conform Il Mattino.

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG    

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel