Italia. Româncă de 83 de ani, bătută de propriul fiu: „Dă-mi banii sau te omor!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 51 de ani a ajuns în cele din urmă în cătușe, după intervenția poliției din Terracina, Bărbatul, C.I., obișnuia să își agreseze în mod constant mama și să îi ceară bani. Dar lucrurile au lut altă întorsătură când femeia a refuzat cu vehemență.

 

 

Un bărbat, C. I. inițialele sale, un român de 51 de ani, a fost prins în flagrant delict de maltratare a familiei, victima fiind mama sa în vârstă de 83 de ani.

Hărțuirea femeii se desfășura de ani de zile în interiorul casei în care locuiau și unde polițiștii au fost chemați de multe ori să intervină, constatând deteriorarea mobilierului și semne de agresiune. Cu toate acestea, bătrâna, până la ultimul incident, nu fusese niciodată cooperantă cu poliția.

Italia. Româncă de 83 de ani, bătută de propriul fiu: „Dă-mi banii sau te omor!“

 

Într-o încercare extremă de a păstra unitatea familiei, mai ales în favoarea soțului ei în vârstă, care era imobilizat la pat acasă cu o boală gravă de aproximativ 20 de ani, femeia a minimalizat întotdeauna episoadele de violență pe care le-a suferit.

În cel mai recent caz, cererea de intervenție a venit din partea femeii care, după ce a refuzat să dea curs celei de-a mia cereri de bani a fiului său, a fost lovită în mod repetat cu un obiect în cap. Ofițerii care se aflau la fața locului l-au blocat pe bărbat care, chiar și în prezența lor, a continuat să o amenințe pe mamă, spunându-i că o va ucide.

Personalul de la 118 a pansat rănile femeii la fața locului, găsind și alte vânătăi și semne de violență anterioară pe diferite părți ale corpului.

Potrivit reconstituirii, bărbatul, care era alcoolic și nu consumator de droguri, a fost responsabil de un nou episod de maltratare a mamei sale, în prezența tatălui său, care era grav bolnav și nu putea interveni.

Prin urmare, probele strânse i-au permis procurorului de serviciu de la Parchetul din Latina să dispună internarea bărbatului în penitenciar, la dispoziția Parchetului.

Nu este din păcate un caz izolat. Un alt  tânăr român și-a agresat și amenințat recent tatăl pentru a-i lua economiile.

Italia. „Trebuie să-mi dai banii”. Un tânăr român și-a agresat și amenințat tatăl pentru a-i lua economiile

 

Un tânăr român, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat după ce și-a amenințat tatăl cu o drujbă pentru a-i lua banii, în Napoli, Italia.

Românul a ascuns un ferăstrău cu lanț în grădina tatălui său, și, după toate insistențele de a-i da bani, a scos drujba pentru a-și amenința victima și pentru a o convinge mai ușor să-i dea banii pe care i-a cerut. Dar a ieșit prost. Polițiștii l-au arestat. Între timp, judecătorul i-a dat o măsură asigurătorie atenuată, respectiv interdicția de a se apropia la mai puțin de 500 de metri de locurile frecventate de tatăl său și, totodată, i s-a sesizat interdicția de a rămâne la Imola, provincia Bologna, regiunea Emilia-Romagna din Italia.

Tânărul a intrat pe poarta blocului țipând la adresa tatălui său

 

Un cetăţean român, în vârstă de 25 de ani, rezident oficial în Napoli, dar în realitate fără adăpost şi domiciliat cine ştie unde în Imola, are probleme. Operațiunea polițiștilor a avut loc zilele trecute într-o zonă de locuințe publice.

Tânărul a intrat pe poarta blocului țipând la adresa tatălui său, un român de 47 de ani din Imola, spunându-i să-i dea banii. Vecinii au sunat la poliție. După ce polițiștii au ajuns, tânărul român a fost foarte cooperant, plecând fără să facă vreo dramă.

Bărbatul de 47 de ani se simte însă rău. Acuză dureri toracice, iar apoi este urcat în ambulanță și în acest moment tânărul reapare și lovește cu pumnul în mașina de salvare. Totul pare să se încheie acolo, cu ambulanța care pleacă, dar când bărbatul de 47 de ani este la spital pentru analize, un vecin îl sună la telefon pentru a-l avertiza: „Uite, tânărul acela a intrat în casa ta”. Apare o nouă alarmă la Poliție. Sosesc agenții și găsesc oblonul spart, geamul spart și pe tânăr în apartament, în cautare de ceva. Băiatul este arestat și dus la secția de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel