Italia. Româncă de 50 de ani, păgubită de iubit: I-a dat 60.000 de euro. Nici măcar nu îi știa numele

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat de 60 de ani din Viterbo, Italia, a fost condamnat la 5 ni de închisoare pentru înșelăciune, după ce a escrocat-o pe iubita sa, o româncă de 50 de ani. Femeia i-a dat 60.000 de euro, pe care nu a avut nicio șansă să îi vadă înapoi.

Acuzatul, care a avut unele probleme cu legea, a reușit să fure 60.000 de euro de la femeia cu care stabilise o relație amoroasă dându-se drept o persoană complet diferită.

Victima, care a devenit parte civilă în proces, a fost păcălită de partenerul său, care i-a spus că vrea să investească această sumă de bani în banca Vaticanului (IOR) și pentru renovarea unui apartament într-un orășel din provincia Roma.

Mai mult, românca a aflat că bărbatul cu care intrase într-o relația avea și o identitate falsă. 

 

De fapt, bărbatul intenționa să plătească o datorie mai veche la câțiva antreprenorii de construcții cu acei bani, care și ei fuseseră înșelați de altfel de bărbat. Cu banii pe care bărbatul a reușit să-i obțină de la partenera sa și-a plătit mai multe din datoriile vechi.

La sfârșitul unei lungi camere de consiliu, judecătorul  Roberto Colonnello l-a condamnat pe acuzat la 5 ani de închisoare. Românca are de primit despăgubiri în valoare de 77.800 de euro de la escroc, potrivit Corriere di Viterbo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel