Italia. Româncă bătută până la sânge și persecutată de fostul soț. I-a tăiat toate hainele: „Sunt luate din banii mei!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un zugrav român, de 40 de ani, a fost pus sub acuzare de magistrați din Civitanova, Italia, pentru hărțuire în formă continuată și producerea de leziuni traumatice. Fosta lui soție, o româncă de 36 de ani cu care avea 2 copii, l-a denunțat după mai multe episoade de violență petrecute în fața micuților. Într-una din zile i-a sfâșiat hainele cu foarfeca, motivând că erau cumpărate din banii lui.

Bărbatul este acuzat că și-a persecutat fosta soție și a ajuns chiar să sfâșie cu foarfeca hainele de pe ea, haine care, potrivit lui, le-a cumpărat cu banii lui, articole vestimentare pe care, când erau încă împreună, i le dăruise și pe care, atunci când relația se încheiase, le-a cerut înapoi.

Dar bărbatul de 40 de ani, de origine română, nu ar fi făcut doar asta. Conform reconstituirii părții vătămate, în mai multe rânduri, el ar  fi denigrat-o pe fosta soție u epitete jignitoare, chiar amenințând-o că-i va rupe capul. Ba chiar, într-una din zile, a trântit-o atât de tare de sol, încât i-a provocat  sângerare nazală. În cele din urmă, femeia, o româncă în vârstă de 36 de ani, l-a raportat.

Ea le povestise, de asemenea, polițiștilor despre episoadele de maltratare pe care le-a suferi de-a lungul anilor, violență pe care soțul ei  ar fi manifestat-o după nașterea primului lor copil și chiar mai târziu, după nașterea celui de-al doilea copil, câțiva ani mai târziu. Pe scurt, imaginea pe care femeia o descrisese agenților este cea a unei vieți nesustenabile și sub pragul demnității.

Din acest motiv, la acel moment, tânăra a hotărât să scape de violență și să nu mai trăiască împreună; Acela ar fi fost momentul în care bărbatul ar fi început să o persecute și să o hărțuiască, proliferând injurii, amenințări și agresiuni care, conform celor raportate de femeie, datează din 24 ianuarie 2018.

Ieri a bărbatul a fost audiat în fața judecătorului Claudio Bonifazi și a procurorului Enrico Barbieri. Acuzatul este apărat de avocata Roberta Ippoliti.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel