Italia. Româncă, bătută fără milă de fratele său. Furios, bărbatul a pus mâna pe un ciocan

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia_romanca_atacata_de_frate_cu_ciocanul
italia_romanca_atacata_de_frate_cu_ciocanul

O română disperată a sunat, ieri după amiază, la 112, cerând ajutorul forțelor de ordine din Copparo, după ce fratele său o amenința cu un ciocan, Femeia se baricadase, de frică, în casă și a reușit să sune la poliție.   

Pe data de 18 februarie, carabinieri Copparo au arestat un bărbat în vârstă de 47 de ani, de origine română, acuta de maltratare, violență domestică și obținerea rezistenței față de un polițist. 

Oamenii legii au intervenit la domiciliul  bărbatului, după ce o femeie îngrozită ceruse ajutor la 112, spunând oamenilor legii că  fratele său o amenință cu un ciocan după ce o bătuse. Femeia a reușit să se baricadeze în casă, dar fratele ei forța ușa din față cu un bâta și o rangă.

Centrul de operațiuni a trimis imediat mai multe patrule, care au ajuns la fața locului înainte ca atacatorul să intre în casă. Bărbatul a fost surprins de militari în timp ce forța ușa casei. La vederea forțelor de ordine, românul a reacționat violent, atacându-i cu o bara de fier și un ciocan, relatează lanuovaferrara.gelocal.it.

După o  încercare nereușită de a lovi carabinierii, bărbatul a fost blocat și arestat. După ce a fost liniștită, românca a fost însoțită la camera de urgență, deoarece avea mai multe răni. Întrucât acesta nu a fost primul episod de violență domestică, sistemul judiciar a dispus, ca măsură preventivă, arestarea preventivă a românului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel