Italia. Româncă agresată de soțul ei pentru că i-a fost confiscată cocaina

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Trafic de droguri în Italia: Cocaină ascunsă în jucăriile copilului. O româncă a fost arestată
Trafic de droguri în Italia: Cocaină ascunsă în jucăriile copilului. O româncă a fost arestată

Dornică să pregătească dozele, românca le deschide în fața carabinierilor crezând că este vorba de soțul ei. Condamnată la arest la domiciliu, este bătută de bărbat, dar reușește să ceară ajutor.

Bătută de soțul ei pentru că i-a fost confiscată cocaina, reușește să fugă din casă și ajunge în brațele carabinierilor care o arestaseră cu câteva ore mai devreme pentru trafic. Bărbatul, însă, s-a baricadat în casă și, după o oră de negocieri, a fost convins să iasă și arestat.

 

O noapte plină de evenimente în Seregno, Italia

 

Totul a început cu o zi înainte, când o româncă de 33 de ani a deschis ușa de la intrare crezând că este soțul ei - un tunisian de 40 de ani - care venise acasă pentru a se împăca după o ceartă. În schimb, erau carabinierii, care au găsit-o pe femeie gata să pregătească doze de cocaină.

Șaisprezece grame erau în total, care au fost confiscate de carabinieri. Câteva ore mai târziu, însă, femeia a cerut ajutorul carabinierilor: soțul ei o bătea pentru că îi fusese confiscate drogurile. Într-un moment de distragere a atenției soțului ei, ea a reușit chiar să iasă din casă.

Când carabinierii au ajuns la casa cuplului, femeia a alergat spre ei, în lacrimi și cu fața umflată de la pumnii și loviturile primite de la soțul ei. Între timp, bărbatul - într-o stare evidentă de alterare psihică și fizică, probabil din cauza alcoolului sau a drogurilor - se baricadase în casă.

 

Bărbatul a început să amenințe că se aruncă de la balcon

 

Înarmat cu un cuțit, acesta alterna momente de nebunie în care amenința că se aruncă de la balcon cu alte momente de agresivitate față de polițiștii care au intervenit și care, cu calm și sânge rece au început o negociere intensă. După aproximativ o oră, negocierea a dus la predarea soțului violent și la arestarea acestuia.

Odată ce coșmarul s-a terminat, soția le-a mărturisit carabinierilor că motivul certei se datora confiscării acelor 16 grame de cocaină în după-amiaza precedentă. Și, de asemenea, a găsit curajul să povestească numeroasele episoade anterioare de violență fizică și psihologică suferite de soțul ei în ultimele două luni.

Bărbatul este acum cercetat pentru rezistență la un funcționar public și rele tratamente împotriva membrilor familiei sau concubinilor, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel