Italia: Româncă arsă de vie. Ce se întâmplă cu copiii rămași orfani

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Primarul din localitatea unde locuia Violeta Senchiu, românca arsă de vie de soțul ei italian, a vorbit despre soarta celor trei copii rămași fără mamă.

Locuitorii din localitatea Sala Consilina, provincia Salerno, sunt în continuare în stare de șoc după moartea tragică a Violetei Senchiu, românca arsă de vie soțul italian.

Femeia a murit la spital, după 12 ore de chin groaznic, iar soțul ei este acum arestat.

Unul din motivele de îngrijorare în micuța comunitate este acum soarta celor 3 copii ai cuplului, cu vârste între 2 și 10 ani.

Francesco Cavallone, primarul localității, a vorbit despre acest caz tragic, făcând referire și la soarta celor trei copilași:

"Suntem cu toții șocați de acest episod foarte grav. Simt în acest moment nevoia de a exprima consternarea întregii noastre comunități cu privire la soarta nefericită a acestei femei. Gândurile noastre merg în același timp la cei trei copii ai săi și garantez angajamentul nostru pentru a-i ajuta să se reintegreze, folosind toate instrumentele pe care le avem la îndemână. Toate autoritățile vor fac ce le stă în putință pentru acești copii. Speranța noastră este că, în ciuda tragediei groaznice care i-a lovit, cei trei copii ei vor putea să râmână împreună".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel