Italia. Româncă arestată pe aeroportul din Pisa, imediat după ce a coborât din avion

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă a fost arestată pe un aeroport din Italia, imediat după ce a coborât din avionul care venea de la Londra. 

O româncă în vârstă de 34 de ani a fost arestată pe Aeroportul Internațional Galileo Galilei din Pisa (Toscana) după ce s-a constatat că avea de ispășit o pedeapsă de 6 luni de închisoare pentru un furt comis pe teritoriul italian.

Potrivit publicației locale Pisa Today, agenții biroului Poliției de Frontieră Aeriană al aeroportului Galilei Galilei au arestat-o pe femeia care sosise pe aeroportul din Pisa cu un zbor de la Londra.

Românca fusese condamnată la 6 luni de închisoare de Tribunalul din Mantova pentru infracțiunea de furt, pe numele ei fiind emis un mandat de arestare. Fapta a avut loc în orașul Mantova după care românca a dispărut fără urmă.

Cum a pus piciorul pe pământ italian, autoritățile au arestat-o și au transportat-o pe tânără la închisoarea Don Bosco din Pisa.

Vezi și:

Italia. Îngrijitoare româncă, condamnată la închisoare după ce a furat bijuteriile bătrânei și le-a vândut la amanet

 

O îngrijitoare româncă din Italia a fost condamnată la închisoare cu suspendare, după ce a furat bijuteriile bătrânei și le-a vândut la amanet. 

O româncă în vârstă de 51 de ani, cu domiciliul în Asciano (Toscana), a fost condamnată la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru furt agravat. Astfel, judecătorii au stabilit că femeia a furat bijuteriile bătrânei pe care o îngrijea și le-a vândut la un magazin de tip amanet.

Românca a fost angajată de fiica pensionarei, în luna iulie 2020, să aibă grijă de mama sa care locuia în centrul istoric al orașului Siena, ea fiind foarte ocupată cu afaceri. Badanta a fost însă concediată aproximativ două luni mai târziu, fiind bănuită că ar fi furat mai multe bijuterii ale familiei, unele din aur și altele cu valoare sentimentală mare. În total, în numai două luni de zile, 13 bijuterii ar fi dispărut din casa bătrânei. 

Citește aici continuarea.

 

-----------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel