Italia. Româncă, arestată la petrecerea de BOTEZ a gemenilor săi. Polițiștii au sosit odată cu TORTUL

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția italiană a spart petrecerea de botez a unei românce de 35 de ani. Aceasta avea un mandat de arestare pentru tâlhărie, iar oamenii legii au reușit să o localizeze într-unul din momentele importante ale vieții sale, relatează presa italiană. 

Polițiștii au ajuns la petrecere chiar în momentul sosirii tortului. Jingle-ul cătușelor a fost coloana sonoră a banchetului pentru dublul botez al copiilor. Femeia fusese condamnată pentru tâlhărie agravată. Aceasta a fost dusă direct la închisoare: va trebui să execute 2 ani la închisoarea pentru femei din Modena (nu mai erau locuri la închisoarea din Pesaro).

A fost șoc și groază la vederea polițiștilor care au ajuns la restaurantul din Falconara. Românca de 35 de ani sărbătorea botezul copiilor ei împreună cu soțul și numeroase rude și prieteni. Polițiștii au intrat în restaurant cu discreție. S-au apropiat de femeie, au arătat legitimațiile și au invitat-o ​​să-i urmeze.

Femeia a vrut să le mai dea câte un sărut soțului și copiilor, apoi aceasta a fost încătușată în exterior.

Tâlhăria, comisă în urmă cu 13 ani

Infracțiunea pentru care a fost arestată a fost comisă în 17 septembrie 2008 la Arezzo, când femeia încă nu-și imagina mutarea în localitatea italiană Marche de lângă Florenza și întemeierea unei familii.

Pe vremea aceea, femeia se prostitua pentru a-și câștiga existența. Acesta a bătut și a jefuit o altă prostituată într-un duel pentru teritoriu, relatează corriere adriatico. Potrivit rechizitoriului, aceasta a bătut o altă prostituată și i-ar fi furat telefonul mobil și un set de chei ale casei.

Cealaltă prostituată a denunțat-o, cerând despăgubiri. Judecarea pentru tâlhărie a avut loc în Tribunalul din Arezzo. În urma unei serii lungi contestații, după 13 ani judecătorul a pus capăt poveștii, condamnând-o definitiv la doi ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel