Italia. Româncă ARESTATĂ, după ce s-a îmbătat și și-a înjunghiat soțul

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă a fost arestată în Italia, după ce și-a înjunghiat soțul în urma unui scandal monstru. 

Scandal monstru într-o familie de români din Italia. O femeie în vârstă de 32 de ani a fost denunțată de carabinieri, fiind acuzată că și-a înjunghiat soțul și a insultat un oficial public.

Incidentul s-a petrecut în noaptea dintre miercuri și joi, puțin după miezul nopții, în casa din via Papa Giovanni Paolo II, din localitatea Landriano (provincia Pavia).

Atunci când polițiștii au sosit la fața locului l-au găsit pe românul în vârstă de 33 de ani cu o plagă înjunghiată, în urma căreia a pierdut mult sânge. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la camera de urgență a Policlinico San Matteo din Pavia. Din fericire, rana nu a fost atât de gravă precum s-a crezut inițial, fiind considerată vindecabilă cu un prognostic de doar 10 zile. 

La finalul anchetei, oamenii legii au decis cercetarea în stare de libertate a femeii, relatează publicația IlGiorno.it.

Potrivit reconstituirii, după ce au băut peste măsură, cei doi s-au luat la ceartă. Ambii au fost găsiți într-o stare atât de avansată de ebrietate, încât femeia și-a continuat atitudinea violentă chiar și după sosirea medicilor și polițiștilor. 

După ce s-au certat câtev ore, femeia a apucat un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat soțul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel