Italia. Român, SALVAT de la moarte în ultimul moment. S-a aruncat în fața unei mașini, DISPERAT că și-a pierdut jobul

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român din localitatea italiană Bibbiena a fost salvat în ultimul moment de la moarte, după ce acesta a încercat să-și pună capăt zilelor aruncându-se în fața unei mașini. 

Un român în vârstă de 39 de ani stabilit în Italia a trecut prin momente grele, în noaptea de miercuri spre joi, 31 ianuarie. Disperat de faptul că și-a pierdut locul de muncă, bărbatul a încercat să se sinucidă.

Carabinierii din localitatea Bibbiena (provincia Arezzo) au fost alertați de vecinii românului, care l-au văzut plimbându-se pe stradă dezbrăcat, deși afară erau -4 grade Celsius. Omul striga disperat, blestemând dificultățile economice prin care trece, acesta pierzându-și recent postul de șofer la o companie. El amenința că se va arunca în fața mașinilor care treceau pe lângă el.

Vezi și: Italia. N-a mai ajuns la muncă. O româncă și-a pierdut viața într-un accident GRAV

Potrivit portalului Arezzo Web, românul a fost la un pas să-și ducă planul la bun sfârșit, aruncându-se în fața unei mașini. Unul din polițiști a reacționat imediat și l-a tras de-o parte, salvându-i viața.

Românul a fost reținut de carabinieri până la sosirea ambulanței, acesta fiind transportat la spitalul din Bibbiena, unde a fost internat în secția de psihiatrie pentru a fi ținut sub observație.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel