Italia. Șofer român rănit grav, după ce mașina sa a fost spulberată de un camion

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Șofer român rănit grav, după ce mașina sa a fost spulberată de un camion
Italia. Șofer român rănit grav, după ce mașina sa a fost spulberată de un camion

În dimineața zilei de 1 martie, un român a fost implicat într-un un accident rutier, produs în Andria în cartierul La Spineta. Drumul a fost închis circulației rutiere aproximativ două ore

Un accident rutier s-a produs, în această dimineață, marți 1 martie, în jurul orei 10:15 în cartierul La Spineta, pe un drum interior al provinciei Andria - Montegrosso.

Un autoturism, condus de un șofer român, a intrat în coliziune cu un camion, cel mai probabil din cauza asfaltului ud, spun polițiștii rutieri.

Șoferul român al autovehiculului a fost rănit grav și a suferit fracturi la membrele inferioare, scrie andriaviva.it.

Bărbatul a fost transportat la spitalul „Bonomo” din Andria, după ce a fost extras din fiarele automobilului de către pompieri. Ajuns la unitatea sanitară, medicii i-au acordat, imediat, îngrijiri medicale șoferului român rănit.

Poliția Locală și carabinierii au ajuns la locul producerii impactului rutier pentru a efectua măsurătorile și a stabili dinamica accidentului rutier la fața locului.  

Un accident rutier, produs, pe 22 februarie, în Bulgaria, s-a soldat cu rănirea unui șofer român.

 

Bulgaria. Român, rănit în zona gâtului, după ce un camion a intrat într-un autobuz

 

Incidentul a avut loc, pe 22 februarie, în jurul orei 15:40,  pe drumul principal E-79 în zona satului Skomlya, municipiul Dimovo, raionul Vidin, a anunțat Direcția Generală Siguranța împotriva incendiilor și Protecția Populației din Bulgaria.

În urma impactului, a fost rănit șoferul camionului, cetățean român, care a suferit o fractură de claviculă. Românul a fost scos dintre fiare de pompieri, iar medicii de pe Ambulanță l-au transportat la Centrului Medical de Urgenta din Vidin, relatează iskra.bg.

La locul producerii accidentului rutier au intervenit două două autospeciale de pompieri, care au securizat zona. Din informațiile polițiștilor, se pare că TIR-ul, condus de român, a acroșat un autobuz. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel