Italia: Român, prins după o urmărire ca-n filme. Încerca să vândă un pistol furat

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost arestat în Italia după o urmărire ca-n filme. Bărbatul a încercat să vândă un pistol de calibru 38 și 23 de gloanțe unor tineri italieni.  

În seara zilei de 23 ianuarie, un echipaj de poliție care patrula la granița dintre localitățile Letojanni și Taormina (coasta de est a insulei Sicilia) a observat 2 mașini oprite pe marginea drumului. La vederea carabinierilor, cei 3 au încercat să fugă cu aceeași mașină, însă au fost prinși câteva minute mai târziu, după o urmărire ca-n filme, scrie newsicilia.it.

Oamenii legii au plecat în urmărirea lor și au cerut ajutorul altor echipaje pentru a-i bloca. Pe drum, inculpații au aruncat o cutie albă în vegetația de pe marginea drumului. În cele din urmă, mașina a fost blocată într-un sens giratoriu, iar românul si cei doi tineri italieni au fost prinși.

Polițiștii au recuperat rapid cutia aruncată din mașină, constatând că aceasta conținea un revolver de calibru 38, 23 de gloanțe de același calibru, precum și alte 45 de gloanțe de calibru diferit. 

Anchetatorii au pus la cap la cap declarațiile celor trei și au stabilit că românul de 32 de ani, rezident în Giardini Naxos, încerca să le vândă arma celor doi tineri italieni din Catania. Tranzacția a eșuat, fiind surprinși în flagrant de patrula mobilă. Oamenii legii au mai stabilit că revolverul era declarat furat. 

Toți cei trei au fost reținuți, fiind acuzați de port ilegal de armă, trafic și rezistență la arest.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel