Italia. Român, oprit pentru un control. Mașina șoferului era burdușită cu arme

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Român, oprit pentru un control. Mașina era burdușită cu arme 
Italia. Român, oprit pentru un control. Mașina era burdușită cu arme 

În timpul unui control de rutină, polițiștii din cadrul Comandamentului Teritorial IV al Poliției Municipale Torino,  au oprit, miercuri dimineață, pe strada Livorno, în apropiere de Parcul de Mediu, un automobil Allfa Romeo 147, condus de un bărbat de 35 de ani, de naționalitate română, pentru a-i verifica documentele de călătorie.

 

Bărbatul oprit a devenit, imediat nervos și agitat, iar atitudinea sa i-a făcut pe polițiști să devină suspicioși. După ce i-au verificat documentele, oamenii i-au cerut să deschidă portbagajul, în interiorul căruia au găsit o "Katana", o sabie japoneză cu o lamă lungă de 67 cm și o mâner de aproape 30 cm, cu un vârf ascuțit, care o făcea să pară o armă reală,  destinată să rănească persoane, scrie torinonews24.it/news.

 
În interiorul portbagajului, polițiștii au mai găsit o șurubelniță de 32 cm și un tub metalic greu de 70 cm lungime, cu un capăt în formă de L.  După ce l-au verificat în baza de date, agenții au stabilit că românul nu deținea permis de port-armă și nu a putut justifica deținerea obiectelor găsite. De asemenea, avea un cazier judiciar pentru "abuz în familie". Polițiștii au confiscat sabia și l-au reclamat pe bărbat pentru "port ilegal de arme și obiecte ofensatoare (articolul 4 din Legea 110/1975)".

 

Italia. Român, oprit pentru un control. Mașina era burdușită cu arme 

 
Mai mult, în timpul verificării vehiculului, ofițerii au observat o telecomandă suspectă, conectată la un fir care ieșea din cutia de viteze. Prin urmare, agenții de poliție au încercat să verifice la ce servea acel dispozitiv manual neobișnuit.

Pe măsură ce fiecare buton al telecomenzii era apăsat, erau emise mai multe sunete puternice, foarte asemănătoare cu cele ale sirenelor vehiculelor de poliție și ale ambulanțelor. 

Ofițerii au deschis apoi capota compartimentului motor și au descoperit un "claxon" alimentat de bateria vehiculului. De asemenea, românul a fost amendat pentru "modificări și instalații ale automobilului fără actualizarea certificatului de înmatriculare", iar documentul neactualizat a fost retras. Amenda se ridică la 430 de euro.

În altă ordine de idei, o româncă l-a lăsat pe un bătrân, fără ceasul Rolex, de cinci mii de euro.

 

Italia. Metoda Îmbrățișarea lovește din nou: O româncă a lăsat un bătrân fără ceasul Rolex de 5.000 de euro

 

Carabinierii din Castenaso au arestat o tânără româncă în vârstă de 20 de ani, acuzată de furt. Episodul datează din octombrie 2021, când oamenii legii au fost sesizați de un localnic în vârstă de 82 de ani, care a povestit că i-a fost furat un ceas Rolex în valoare de 5.000 de euro. 

Jaful, raportat de victimă, s-a petrecut în luna octombrie 2021, în centrul localității. Tânăra s-a apropiat de victimă și i-a făcut, mai întâi, avansuri. Apoi l-a îmbrățișat și i-a smuls de pe braț ceasul Rolex de cinci mii de euro.

Ulterior, tânăra româncă a fost surprinsă de camerele de supraveghere video, în timp ce a urcat într-o mașină, scrie bolognatoday.it.

Ulterior s-a dovedit că automobilul este deținut de un bărbat, care era în legătură cu femeia.

Victima a recunoscut-o pe hoața româncă, care a fost arestată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel