Italia. Român mort după un accident teribil: Spulberat de pe motocicleta

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Accident tragic în dimineața zilei de sâmbătă, 19 iunie, în apropiere de Fiorenzuola D'Arda, în Barabasca. Un român de 47 de ani, pe motocicletă, a murit.

Un motociclist și-a pierdut viața după ce a intrat în coliziune cu un autoturism pe drumul provincial 462, în apropiere de intersecția pentru autostrada A1. Bărbatul în vârstă de 47 de ani, român rezident în Fiorenzuola, a suferit răni grave, în ciuda eforturilor salvatorilor, care au intervenit cu ambulanța de la Asistența Publică din Val D'Arda, cu ambulanța 118 de la Departamentul de Urgență din Fiorenzuola și cu echipa de elicoptere din Parma.

Multă vreme, cadrele medicale au exersat manevrele de resuscitare, dar în cele din urmă, din păcate, medicul nu a putut face altceva decât să declare decesul. Șoferul SUV-ului Audi implicat în coliziune este în stare de șoc și a fost dus la spitalul din Piacenza pentru verificări.

Pentru a reconstitui dinamica exactă a celor întâmplate, au intervenit carabinierii de la Unitatea Radiomobilă din Fiorenzuola. Repercusiuni grave asupra rețelei rutiere obișnuite, deja stresată de cozile de trafic greu și pe autostrada A1, potrivit picenzaserra.it.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel