Italia. Român jefuit de propria soră, în plină stradă. Femeia a fost ajutată de o prietenă

Georgiana Dragomir |
Data publicării:

Un jaf „ de zile mari” s-a înregistrat în Bologna, Italia. Victima este un român de 24 ani, căruia i-a fost furat portofelul chiar de sora sa, în timp ce aștepta în gară.

Polițiștii din Bologna spun că nu s-au mai confruntat cu un asemenea jaf. S-a produs în gara Bologna, iar autoarea este sora  păgubitului, notează ilrestodecarlino.it.

În mod cu totul surprinzător, femeia a spus că a fost atacată, la rândul ei în gara din Bologna și nu știe cum a ajuns un portofel „ străin” în posesia sa. 

Italia. Român jefuit de propria soră. Declarațiile femeii sunt uimitoare 

 

Din primele date ale anchetei, a rezultat că femeia nu a acționat singură, ci a fost ajutată de o conațională. Bărbatul a depus plângere pentru furt și a declarat că le cunoaște foarte bine pe cele două femei în vârstă de 16 ani, respectiv 19, respectiv 26 de ani, menționează sursa citată. 

Româncele au fost depistate în urma unor acțiuni de amploare, care au avut la bază prevenirea jafurilor din mijloacele de transport.

Cele două femei au fost deja reținute și riscă chiar închisoarea cu executare, dacă păgubitul nu va renunța la plângere. La acest moment, nu se cunoaște în ce împrejurare a ajuns o soră să-și jefuiască fratele. Se bănuiește că la mijloc este un conflict familial.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel