Italia. Român ÎNJUNGHIAT pe o stradă din Ardea, la doar câțiva metri de locul în care doi frați de 5 și 10 ani au fost împușcați mortal

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Scene violente în Italia. Un român a fost înjunghiat în Ardea, nu departe de locul în care doi frați de 5 și 10 ani au fost împușcați mortal. 

Au fost din nou scene violente în Ardea, lângă Roma, acolo unde, duminică, doi frați, de 5 și 10 ani, au fost împușcați mortal de un tânăr cu probleme psihice. Un român în vârstă de 52 de ani a fost înjunghiat, nu departe de locul unde s-a produs masacrul.

Incidentul s-a petrecut miercuri, pe Via della Moletta, în apropiere de parcul unde frățiorii David și Daniel, de 5 și 10 ani, dar și Salvatore Ranieri, un bătrân de 75 de ani care a sărit în ajutorul copiilor, au fost executați cu un Beretta de calibru 7,65, relatează publicația secoloditalia.it.

Potrivit primelor informații, atacul a avut loc după o ceartă banală între un tânăr de 38 de ani și românul în vârstă de 52 de ani. Un conflict la finalul căruia bărbatul de 52 de ani a fost înjunghiat în abdomen.

La fața locului au ajuns în scurt timp mai multe echipaje de prim-ajutor, inclusiv un elicopter, care l-a transportat pe român la spitalul San Camillo din Roma.

Din fericire, bărbatul se află în afara oricărui pericol.

Oamenii legii au demarat cercetările pentru identificarea atacatorului. În urma verificărilor, au aflat că este vorba despre un individ care în trecut a mai avut probleme cu legea. El a fost prins de polițiști în fața unui bar, nu departe de locul unde a avut loc agresiunea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel