Italia. Român, ÎNJUNGHIAT în gât de un italian în timp ce se afla în vacanță

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român stabilit la Roma a ajuns la spital de urgență, după ce a fost înjughiat în gât de un italian. Cei doi se aflau în vacanță în stațiunea Santa Cesarea Terme.

Un român în vâsrtă de 26 de ani a fost înjunghiat de un italian, în timp ce se afla în vacanță în stațiunea Santa Cesarea Terme. Cei doi se aflau împreună în vacanță, incidentul având loc într-o casă pe care o închiriaseră.

Românul, stabilit la Roma, se afla într-o casă de vacanță închiriată, împreună cu alți doi italieni. Pe fondul consumului de alcool și droguri, între cei trei a izbucnit un scandal.  

Potrivit publicației Roma Today, italianul de 22 de ani a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe român în zona gâtului. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, iar medicii au stabilit că are nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale.

Toți cei trei tineri s-au ales cu dosare penale, după ce oamenii legii au descoperit în casa în care se aflau cantități importante de droguri. Agresorul este cercetat penal și pentru vătămare corporală și port abuziv de armă albă. 

Deşi a fost de faţă la scandal, cel de-al treilea bărbat, un italian de 20 de ani, nu s-a implicat în incidentul dintre ceilalţi doi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel