Italia. Român, înjunghiat de colegul de cameră, un alt conațional: Atacatorul s-a închis în baie și a refuzat să mai iasă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Italia. Un tânăr de 25 de ani a fost arestat după ce a pipăit două femei pe o stradă comercială
Italia. Un tânăr de 25 de ani a fost arestat după ce a pipăit două femei pe o stradă comercială

Un român din Torrimpietra și-a înjunghiat colegul de cameră. Bărbatul, de 52 de ani, a fost arestat. Victima este internată în spital cu două plăgi la nivelul abdomenului, cu prognostic rezervat, dar fără a fi în pericol de moarte.

Duminică seara, carabinierii din Torrimpietra, cu ajutorul colegilor din Cerveteri, s-au deplasat de urgență la o casă din localitate pentru a sprijini personalul 118.

Aici, lucrătorii de prim ajutor asistau un bărbat de 41 de ani, de origine română, cu răni evidente la nivelul abdomenului, provocate cu un cuțit, dintre care una deosebit de adâncă.

Român înjunghiat de colegul de cameră, un alt conațional

 

Bărbatul a acuzat un compatriot, de 52 de ani, cu care împărțea un apartament închiriat. Colegul de cameră se încuiase în baie după atac.

În timp ce personalul medical îi acorda primul ajutor bărbatului rănit, carabinierii l-au convins pe bărbatul, de 52 de ani, să iasă din baie și l-au oprit.

Bărbatul, care era într-o avansată stare de ebrietate, a fost percheziționat și s-a constatat că se afla în posesia unui cuțit cu lamă, care, a fost probabil, folosit pentru a-l răni. Victima a fost transportată cu 118 la Urgența Spitalului Aurelia, unde a fost internată, în stare critică, dar fără a i se pune viața în pericol.

Bărbatul arestat a fost dus la închisoarea Rebibbia din Roma, așa cum a dispus autoritatea judiciară.

Tribunalul din Civitavecchia a validat arestarea cu măsura preventivă a detenției în închisoare, unde se află deja.

Un alt român beat mort a intrat într-un club din Santa Caterina di Caprioli, un cătun din Pisciotta, și a luat ostatică o tânără barmaniță, de 23 de ani, pe care a amenințat-o cu un cuțit.

Un român beat și înarmat cu un cuțit a luat ostatică o barmaniță într-un club

 

Clipe de panică pentru o tânără care lucrează ca barman într-un club din Santa Caterina di Caprioli, un cătun din Pisciotta, Italia. Un bărbat bea a intrat în local, a atacat-o și a amenințat-o cu un cuțit.

De fiecare dată când încerca să ia telefonul să ceară ajutor, atacatorul român se apropia din ce în ce mai mult de tânără, făcând-o să renunțe, scrie publicația italia2tv.it.

După mai bine de 45 de minute de teroare, într-un moment de ezitare a bărbatului, tânăra a reușit să ia legătura cu poliția. Carabinierii sosiți la fața locului i-au ordonat românului să se oprească, dar acesta a sărit la bătaie la militari. Până la urmă, românul a fost blocat și arestat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel