Italia. Românul înecat într-un lac, sub ochii copiilor săi minori, a fost înmormântat. Mesajul primarului din Collepardo: „Suntem alături de familia îndoliată”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
roman_inecat_italia
roman_inecat_italia

Românul care și-a pierdut viața la vârsta de 39 de ani în apele lacului Barrea, din Abruzzo, Constantin Cătălin Toma, a fost înmormântat, ieri, la Collepardo. Primarul localității a transmis un mesaj rudelor îndoliate: „Suntem alături de familia îndoliată, transmitem condoleanțele noastre soției, copiilor și întregii familii.”

Bărbatul a petrecut câteva zile de vacanță în regiunea Abruzzo împreună cu un prieten și cei doi copii ai săi, în vârstă de 8 și 10 ani. Sâmbăta trecuta, în jurul orei 14:00, tatăl și cei doi copii se aflau pe lac, cu o barcă pneumatică, atunci când bărbatul a căzut în apă și apoi a dispărut. Nu este clar dacă a alunecat din barcă sau a vrut să-și salveze fiul, cert este că împreună cu el a căzut în apă și băiatul cel mare care a început repede să dea semne că se află în dificultate.

CIteste si: Italia. Cadavrul românului, care s-a înecat sub ochii copiilor săi minori, a fost găsit de scafandri

Prietenul lor, care a rămas pe malul lacului, a văzut ceea ce s-a întâmplat, s-a aruncat în apă și a salvat imediat copilul, aducându-l înapoi la țărm împreună cu fratele său mai mic, care se afla în barcă, scrie ciociariaoggi.it.

Trupul românului a fost găsit după câteva ore de către scafandrii echipelor de pompieri. Bărbatul român era rezident la Collepardo, provincia Frosinone și era șofer. Locuitorii comunei sunt alături de soția și cei doi copii rămași fără tată. Primarul localității, Mauro Bussiglieri, a dorit să transmită personal condoleanțe rudelor conaționalului nostru:

„Constantin Cătălin Toma locuia cu soția și cei doi copii la Collepardo, unde și-au cumpărat o casă. Sunt oameni destoinici și foarte corecți, este o adevărată tragedie ceea ce li s-a întâmplat. Transmit pe această cale cele mai profunde condoleanțe din partea administrației și a întregii populații, soției, celor doi copii și întregii familii”, a spus primarul citat de Ciociaria Oggi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel