Italia. Cadavrul românului, care s-a înecat sub ochii copiilor săi minori, a fost găsit de scafandri

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
roman_inecat_italia
roman_inecat_italia

Cadavrul turistului român, înecat în lacul Barrea, sub ochii copiilor săi, a fost găsit, ieri, de scafandri de la secţia de pompieri Guardia di Finanza, în lacul Barrea, din provincia Aquila, în Abruzzo. Aici, își petrecea câteva zile de vacanță împreună cu un prieten și cei doi copii de 8 și 10 ani.

 

Turistul român, în vârstă de 39 de ani, a mers sâmbătă, cu cei doi copii, să se odihnească pe malul lacului Barrea. Din motive necunoscute însă, bărbatul a alunecat de pe barcă într-un loc destul de adânc și nu s-a putut salva. Totul s-a întâmplat sub ochii celor doi băieți. Unul dintre ei s-a aruncat în apă, dar nu a reuşit să-şi salveze tatăl.  Mai mult a avut nevoie şi el de ajutorul unui turist ca sa iasă din apă în siguranţă, scrie rete8.it.

Citeste si: Italia. Un român a dispărut în apele unui lac, sub ochii copiilor săi de 8 și 10 ani

Căutările, care au început în după-amiaza zilei de sâmbătă 22 august, când s-a declanșat alarma, şi au durat aproape 72 de ore. Scafandrii şi pompierii din Roma, Florența și Teramo, au folosit echipamentele de cercetare subacvatică de ultimă generație, cu ajutorul cărora au putut găsi cadavrul. Fundul lacului are o vizibilitate proastă din cauza vegetației și curenţilor.

Cadavrul recuperat a fost transportat la morga spitalului Castel di Sangro pentru efectuare necropisiei. Constantin Cătălin Toma era șofer de meserie și locuia la Collepardo, în provincia Frosinone. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel