Italia. Tânăr român, înarmat cu un cuțit, a atacat și jefuit două persoane, care scoteau bani de la un bancomat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. ROMÂN, înarmat cu un CUȚIT, a atacat și JEFUIT două persoane, care scoteau BANI de la un BANCOMAT
Italia. ROMÂN, înarmat cu un CUȚIT, a atacat și JEFUIT două persoane, care scoteau BANI de la un BANCOMAT

Carabinierii din Roma au fost alertați de două persoane, care au fost jefuite de un bărbat înarmat cu un cuțit, după ce au retras bani de la un bancomat. Infractorul, un tânăr de 20 de ani, a fost urmărit și reținut în via Dei Tigli.

Atacul a avut loc în zona Capannelle din Roma. Cele două victime, care tocmai ce au retras bani de la un bancomat, au fost atacate de un bărbat, înarmat cu un cuțit. Hoțul le-a amenințat și le-a luat toți banii.

Ajunși la locul faptei, carabinierii de la Comisariatul Romanina au reușit să-l identifice și să-l aresteze pe bărbatul, de originie română, în vârstă de 20 de ani, acuzat acum de jaf calificat în complicitate, în Piazza Ilia Peikov, în zona Capannelle Statuario.

Potrivit reconstrucției, victimele au fost amenințate cu un cuțit în timp ce retrăgeau numerar la un bancomat. Infractorul, un român în vârstă de 20 de ani, a fugit. Când a fost identificat, asupra lui a fost găsit și cuțitul, dar și banii furați de la victime, scrie  romatoday.it.

 

Un alt român a fost împușcat în timpul unui scandal izbucnit într-un bar. Bărbatul, la un pas de MOARTE

 

Bătaia, care a început într-un bar din comuna Pero, provinicia Milano, sâmbătă seara, în jurul orei 23.30, a continuat, apoi,  în apropiere, în Via Sempione, la numărul 161. Aici, unul dintre patronii barului a scos un pistol și a tras două focuri de armă asupra unui bărbat român de 38 de ani, rănindu-l în coapsa stângă.

La fața locului s-au deplasat carabinierii din Rho și o ambulanță cu paramedic. Ajunși la fața locului, militarii l-au găsit doar pe  bărbatul de origine română, care zăcea pe pământ. Lângă el erau două proiectile și un glonț neexplodat.

Românul a fost salvat și dus la spitalul San Carlo din Milano, în cod galben. Viața lui nu este în pericol și va fi interogat. Carabinierii au demarat o anchetă și vor reconstitui evenimentul, pentru a identifica persoana responsabilă, scrie ilgiorno.it.

Alt conațional, găsit mort pe stradă. S-a prăbușit pe asfalt

 

Mai puțin norocos a fost un român de 35 de ani, care a fost găsit fără viață în centrul orașului Salerno.  O sâmbătă seara sub semnul tragediei la Salerno, notează presa italiană: Un tânăr de 35 de ani de origine română a fost găsit fără viață pe Corso Garibaldi.

Potrivit primelor informații, bărbatul se afla pe stradă când a murit subit, probabil din cauza unui stop cardiac. Cei care l-au văzut prăbușit pe asfalt au sunat de urgență la numărul de urgență.

La fața locului au ajuns imediat paramedicii de la  „Il Punto” din Baronissi ajutați de un alt echipaj al Crucii Albe din Salerno. Încercările de salvare au fost însă inutile: bărbatul fără adăpost era deja decedat. Astfel, încă o dramă are loc printre persoanele fără adăpost, având în vedere și perioada iminentă venirii frigului. Cauzele stopului cardiac care au dus la moartea subită a bărbatului trebuie clarificate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel