Italia. Badantă româncă și pensionarul de care avea grijă, sechestrați de fiul femeii: Au fost atacați și amenințați

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O badantă româncă, în vârstă de 50 de ani, și pensionarul de care avea grijă au fost sechestrați, astăzi, de fiul femeii în provincia Rieti, Lazio din Italia.

Potrivit presei din Italia, Centrul de Operațiuni Poggio Mirteto a fost cel care a activat intervenția imediată a patrulei Arma după ce a primit, prin intermediul serviciului 112, o cerere de ajutor de la o româncă, atacată și amenințată de fiul ei în timp ce era în îngrijirea la domiciliu pentru o persoană în vârstă din Magliano.

Tânărul român, deja cunoscut polițiștilor, în cadrul unei discuții aprinse care a izbucnit din motive inutile, și-ar fi forțat mama și bărbatul pe care îl asistat să rămână împotriva voinței lor în casă. El i-ar fi sechestrat amenințându-i cu o bâtă, provocând panică în casă. Fiindcă se temea de ce e mai rău, românca a chemat imediat ajutoare.

 

Românul a renunțat la sechestrare când au venit carabinierii

 

A renunțat la sechestrare doar datorită intervenției soldaților Radiomobilului Aliquota din Poggio Mirteto și ai Stației Configni, care l-au putut readuce la rațiune, evitând astfel ca infracțiunea să ajungă la consecințe mult mai grave.

Bâta folosit pentru ameninţările împotriva badantei românce și a pensionarului a fost confiscat.

Carabinierii stației Magliano Sabina l-au denunțat la Parchetul Rieti pe românul de 28 de ani pentru violență privată agravată, iar acum riscă să stea după gratii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel