Italia. Român în stare critică după o bătaie cruntă: A sărit să apere un octogenar atacat de un migrant

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 45 de ani a ajuns în stare critică într-un spital din Florența, după ce a fost bătut cu bestialitate de un tunisn de 20de ani. Românul a sărit în apărarea unui alt cetățean, de 80 de ani, pe care tunisianul îl atacase mai întâi.

Poliția de Stat din Florența arestează un tunisian în vârstă de 20 de ani, acuzat că a rănit grav un român de 45 de ani în Piazza Tasso. din Forența. Tânărul care stă ilegal în Italia, a ajuns în cătușe după ce a bătut crunt un român de 45 de ani care a intervenit în apărarea unui bărbat de 80 de ani.

Potrivit martorilor, tânărul atacator s-a ridicat brusc de pe o bancă și a început să îl atace pe octogenar. Doi prieteni ai victimei au intervenit imediat: primul l-a împins pe cetățeanul tunisian pentru a-l împiedica să-l lovească pe vârstnic, dar atacatorul a reacționat, atât de mult încât a fost necesară intervenția unei a doua persoane, românul de 45 de ani. Drept răspuns, cetățeanul magreb l-a lovit violent cu pumnul în față,  i-a fracturat piramida nazală și, în urma loviturilor, i-a provocat și o fractură a tibiei și a fibulei.

Românul a fost transportat de la 118 la spitalul din San Giovanni di Dio și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, necesitând aproximativ 45 de zile de recuperare. Atacatorul a fugit în direcția via Giano della Bella, unde s-a refugiat într-o clădire, fiind însoțit de un minor de 5 ani de aceeași naționalitate. Polițiștii l-au urmărit și l-au oprit în timp ce încerca să scape și să ajungă pe acoperișul clădirii, informează La Nazione.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel