ITALIA. Român imobilizat într-un scaun cu rotile, MORT de FRIG într-o stație de metrou din Milano

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 64 de ani, în scaun cu rotile a fost găsit mort în această dimineaţă, lângă o staţie de metrou din Milano, Italia.  El a murit de frig...

Românul de 64 de ani cu dizabilități nu avea adăpost și își făcea veacul pe lângă stația de metrou Molino Dorino din Milano. Mai mulți trecători au văzut astăzi că bărbatul nu mai reacționează, așa că au apelat serviciul de Urgență 118. Între timp, au încercat, inutil, să îl încălzească pe bărbat, învelindu-l cu o plapumă, sperând că suferă doar de un șoc hipotermic.

Medicii sosiți la caz au constatat decesul bărbatului și spun că românul ar fi murit cu câteva ore înainte de a fi descoperit din cauza frigului.

Primarul orașului, Giuseppe Sala, a intervenit în acest caz și a făcut un apel către cetăţeni să îi îndrume pe cei care dorm pe stradă să meargă în centrele de adăpost.

„Avem paturi libere și gratuite în centrele de adăpost, rog populația să-i invite pe acești oameni care dorm pe stradă să meargă acolo. Nu-i putem forța, de aceea am cerut echipei mele să intensifice dialogul cu aceste persoane fără adăpost, iar speranța noastră este ca populația să ne ajute să-i convingem", a declarat Sala, citat de  Milano Today.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel