Italia. Român, expulzat după ce și-a vărsat tot amarul sentimental pe un farmacist. A sărit să-i agreseze și pe polițiști

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Trei români arestați în aceeași zi pentru trafic de droguri și furturi multiple
Italia. Trei români arestați în aceeași zi pentru trafic de droguri și furturi multiple

Un român are interdicție să mai intre în Perugia după ce a batjocorit un farmacist pentru că era nervos, ca urmare a unor probleme sentimentale. 

Agenții Poliției de Stat Perugia i-au întocmit dosar penal unui român în vârstă de 29 de ani pentru amenințare și hărțuirea unui farmacist. 

Bărbatul, în stare de ebrietate, a intrat în farmacie și l-ar fi atacat verbal pe acesta, făcând referire la probleme sentimentale. Acesta l-a amenințat cu moartea și la un moment dat chiar l-a scuipat. Foarte îngrijorat, farmacistul a apelat numărul de urgență. 

După ce au dobândit toate informațiile utile urmăririi, polițiștii, împreună cu o altă patrulă care a venit să ajute, au început căutarea tânărului care, se afla încă în apropierea.

La vederea agenților, tânărul de 29 de ani, vădit beat, a început să-i insulte, înjurând-ui și pe ei. După ce a fost imobilizat, românul a fost dus la secția de poliție pentru a proceda la identificarea acestuia.

Agenții de poliție l-au sancționat pentru amenințări grave, insultă adusă unui funcționar public dar și  pentru ce i-a făcut farmacistului.

De asemenea, au întorcmit un document prin care românului îi este interzis să revină în Perugia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel