Italia. Român de 43 de ani, găsit spânzurat într-un parc. Bărbatul era rezident la Torino

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan

Descoperire macabră într-un parc din Torino: cadavrul unui român a fost găsit spânzurat de un copac. 

Un român, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit spânzurat într-un parc din Grugliasco, o comună din provincia Torino (Piemonte).

Potrivit publicației Torino Today, bărbatul era rezident la Torino și a fost găsit miercuri seara, 13 aprilie, spânzurat de un copac, în parcul din Piazza Morselli, lângă facultatea de medicină veterinară.

Cea care a făcut descoperirea macabră a fost o tânără care se plimba cu câinele. Femeia a sunat imediat la poliție. 

La fața locului au intervenit carabinierii, pompierii și personalul medical de la 118. Din păcate, pentru românul de 43 de ani nu s-a mai putu face nimic, medicul legist constatând că acesta era mort de câteva ore.

 

Italia. Patru români „surdo-muți” au atacat un paznic care și-a dat seama de escrocheria lor

 

Patru români care se prefăceau că sunt surdo-muți au atacat un agent de securitate în regiunea Veneto din Italia.

Atacul românilor s-a încheiat cu intervenția rapidă a unei patrule care i-a arestat pe cei patru indivizi, în vârstă de 34, 37, 21 și respectiv 17 ani.

Unul dintre atacatori intrase în supermarket cu un dosar, cerând insistent bani de la o doamnă care făcea cumpărături, sub pretextul că vrea să finanțeze o organizație non-profit pentru surdo-muți. Paznicul, conștient de ceea ce se întâmplă și bănuind că este o înșelătorie, i-a spus românului să plece și să nu deranjeze clienții.

Însă, românul de 34 de ani, ca răspuns, l-a atacat pe paznic, un bărbat de 58 de ani, ajutat de ceilalți doi însoțitori ai săi. Atunci a izbucnit o ceartă. În salvarea paznicului au intervenit și managerul și un client al unui supermarket, iar românii atacatori au fost blocați rapid.

 

"A dat dovadă de un curaj extraordinar și simțul datoriei"

 

Însoțiți la sediul poliției, cei patru agresori, toți copleșiți de faptele anterioare, au fost urmăriți penal pentru vătămare corporală gravă. Minorul de 17 ani din grup și bărbatul de 34 de ani au fost găsiți în posesia unui spray cu piper pentru care nu aveau autorizație. 

„A dat dovadă de un curaj extraordinar și simțul datoriei, luptând împotriva a patru infractori și îndurând atacul lor. Prin gestul său, a permis poliției să-i identifice și să-i blocheze pe atacatorii care fugeau la vederea autorităților. Aș dori să-l felicit pe ofițerul de securitate pentru dăruire și îi dorim succes. La finalul acestui incident, sper ca curajul său în apărarea celor prezenți să poată găsi recunoaștere oficială”, a comentat primarul din regiunea Veneto, Luca Zaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel