Italia. Român de 17 ani, MORT după ce a intrat cu scuterul într-o camionetă: „Un băiat de aur“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Adolescentul român în vârstă de 17 ani, rezident în Italia, a murit la spital, după ce a fost transportat la spital în stare critcă, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier. Tânărul mergea cu un scuter și s-a izbit violent de o camionetă. 

Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de joi, 27 august, în localitatea Eboli, provincia Salerno. Băiatul, D. Ahanzei, s-a izbit de o camionetă, în zona Acqua dei Pioppi, și a fost transportat în stare gravă la spital. Scuterul condus de tânărul de 17 ani, de naționalitate română, s-a ciocnit brusc de o autoutilitară condusă de un bărbat italian. După impactul violent, tânărul a fost aruncat pe șosea și a suferit mai multe fracturi și contuzii.

Citește și: Italia. Un român de 17 ani se zbate între viață și moarte la spital, după ce s-a izbit cu scuterul de o camionetă

Medicii sosiți la fața locului i-au acordat primul ajutor apoi l-au transportat la spitalul "Maria Santissima Addolorata", unde a fost dus direct în sala de operație, apoi transferat la spitalul „Ruggi d'Aragona” din Salerno.

În această dimineață, 29 august, băiatul a murit din cauza rănilor grave. Vestea s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, lăsând durere și consternare. "Ai lăsat o amprentă frumoasă în viața noastră, ai fost un băiat foarte bine educat și de fiecare dată când fiul meu te vedea, alerga spre tine, pentru că se vedea că iubești copiii. Un băiat de aur. Nu-mi vine să cred ce viață crudă !călătorie bună, Domenico! ne vom aminti întotdeauna de tine cu un zâmbet!", a scris Mario, citat de L-occhio di Salerno.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel