Italia. Român, căutat în toată Europa, prins în timp ce se plimba pe o stradă din Rimini

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia roman arestat rimini
Italia roman arestat rimini

Poliția de Stat din Rimini a arestat, ieri, un român în vârstă de 45 de ani, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare.

Mai exact, ieri, la ora 17.50 ieri, în timpul unui control al zonei, agenții din Cartierul General al Poliției din Rimini au intervenit pe o stradă din zona Viserba, în urma unui apel telefonic, care anunța prezența unui bărbat suspect.

Polițiștii, care au ajuns cu promptitudine la fața locului, au urmărit un bărbat suspect, care rătăcea prin zonă. Tânărul de 45 de ani a fost supus unui control din care a reieșit că acesta este căutat de autoritățile din România, potrivit questure.poliziadistato.it.

Din verificările ulterioare, polițiștii din Rimini, în colaborare cu Direcția Centrale a Poliției Criminale - Serviciul de Cooperare Internațională a Poliției Divizia 5 SIReNE, au stabilit că mandatul european de arestare fusese emis pe numele bărbatului român, pentru infracțiuni împotriva ordinii și securității publice. Bărbatul a fost însoțit la sediul poliției și, după investigațiile necesare, a fost dus la închisoare și pus la dispoziția Autorității Judiciare. Românul urmează să fie extrădat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel